powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012


Πάει κι αυτό.Όσοι ενθουσιαστήκατε από το εκλογικό αποτέλεσμα σε όποια πλευρά και να ανήκετε κρατάτε μικρό καλάθι.Σύντομα πιθανότατα θα κληθούμε ξανά στις κάλπες,δεν είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί.Το πολιτικό σύστημα είναι τόσο ισχυρό που με τα Μ.Μ.Ε. στο πλευρό του μπορεί να επανακτήσει όσα έχασε πολύ σύντομα.Δεν αποκλείω βέβαια συγκυβέρνηση,αλλά κοντά είμαστε,θα τα δούμε όλα.
Στα δικά μας τώρα,αφού η Λέτσε δε μας έκανε το χατήρι το Σάββατο πάμε στα σημερινά:

  • Ξεκινώ με το όβερ στο Μπλάκμπερν-Γουίγκαν.Εξάποντο το ματς,έχω πει ότι δε νομίζω να πέσει η Γουίγκαν και με τη φόρα που έχει πάρει μπορεί να πάρει κι αυτό το ματς.Με την πλάτη στον τοίχο η Μπλάκμπερν,ψάχνει μόνο νίκη και θα κυνηγήσει γκολ.Φέτος σε συντριπτική πλειοψηφία τα όβερ στα ματς αυτού του είδους στην Πρέμιερ έχουν επιβεβαιωθεί και μας έχουν πληρώσει.Χέρι που σε ταίζει δεν το δαγκώνεις...
  • Συνεχίζω από την προηγούμενη φράση και πιάνω τη Μιάλμπι που μας έχει δώσει 2 στις 2 σωστές προβλέψεις.Το όβερ μέσα στην Γκάις στο 1,85 φαντάζει καλή επιλογή αφού οι 2 ομάδες μας έχουν αποδείξει ότι το έχουν το γκολ.
  • Συνεχίζω με τη Λοριάν.Ανέφερα σε προηγούμενη ανάρτηση την άποψή μου για τη Γαλλία και η Λοριάν μπορεί να δώσει το χαστούκι στην αγχωμένη Ντιζόν και να τη στείλει από εκεί που ήρθε σώζοντας ταυτόχρονα τη δική της μπουγάδα.Φαντάζει παράλογο μέσα σ'όλα τ'άλλα να παραμείνουν όλες οι νεοφώτιστες.
  • Η Οσέρ μας δικαίωσε απόλυτα με το διπλό στο 2,80 και για να μείνει στην κατηγορία πρέπει να κάνει την υπέρβαση.Το σημερινό θα είναι το μεγάλο στοίχημα καθώς αντιμετωπίζει την καλή Μπορντό που λοξοκοιτάζει προς Ευρώπη.Βλέποντας ότι στα 2 σενάρια σε Γαλλία και Ισπανία πέσαμε μέσα εσχάτως,θα τη στηρίξω μαζί με τη Μονπελιέ που μέσα στη Ρεν καλείται να κάνει κι αυτή τη νίκη υπέρβαση.Η Ρεν αποτελεί βασική αντίπαλο της Μπορντό στη μάχη για την Ευρώπη μαζί με Τουλούζ και Σεντ Ετιέν.Με Μονπελιέ και Οσέρ λοιπόν.
  • Η Βίκινγκ τέλος έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για διπλό στην πληγωμένη από τις απουσίες Μπραν.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
ΤΡΙΑΔΑ 1
473.ΛΟΡΙΑΝ-ΝΤΙΖΟΝ 1 1,75
482.ΓΚΑΙΣ-ΜΙΑΛΜΠΙ Όβερ 1,85
490.ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ Όβερ 1,60

ΑΠΟΔΟΣΗ:5,2

ΤΡΙΑΔΑ 2:
474.ΟΣΕΡ-ΜΠΟΡΝΤΟ 1 2,15
481.ΜΠΡΑΝ-ΒΙΚΙΝΓΚ 2 2,75
491.ΡΕΝ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2 2,50

ΑΠΟΔΟΣΗ 14,8

New Life...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου