powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Γεια σας αλάνια.Καλύτερο το σημερινό πρόγραμμα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.Ας δούμε τι έχουμε.

  • Ο Ρεχάγκελ απέδειξε ότι διαθέτει τα κατάλληλα εφόδια για να φέρει εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε.Έφτασε στην πηγή και για να πιει νερό πρέπει για αρχή να πάρει το σημερινό ματς η Χέρτα αφού η Φορτούνα έχει πολύ δυνατή έδρα.Νομίζω ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βγει ο άσσος.
  • Ο Πάοκ μας έστειλε ταμείο κερδίζοντας την άεκ.Δε βλέπω το λόγο να μην κερδίσει και τον Παναθηναικό που δε στέκεται καθόλου καλά στα πλέι οφ.Στο 2,25 υπάρχει ψωμί.
  • Θα τιμήσω και το όβερ στα μεξικάνικα πλέι οφ ανάμεσα σε Τίγκρες και Σάντος Λαγκούνα.Και οι δύο έπαιξαν για τη νίκη στα παιχνίδια που προηγήθηκαν και βλέπω τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν σήμερα και να βοηθούν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος που επιθυμούμε!
  • Τελευταία επιλογή αποτελούν 2 ακομη όβερ,της Γκενκ και της Εβιάν.Στο βέλγικο ματς έχουμε μια Γκενκ που χτυπάει κάθε ματς και αν δεν είχε τις σημαντικές απουσίες σήμερα θα μιλούσαμε για ένα δυνατό άσσο.Επειδή τις έχει όμως και αν δεν κερδίζει θα ανοιχτεί ψάχνοντας το γκολ μπορεί να επαναληφθεί το μοτίβο των προηγούμενων ματς και να επαληθευτούμε και εδώ.           Στο γαλλικό και οι δύο αδιάφορες θα παίξουν ελεύθερα αλλά ίσως γυρίσει μπούμερανγκ και δούμε κανένα 0-0.
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΤΕΤΡΑΔΑ
123.ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 1 2,25
135.ΓΚΕΝΚ ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ Όβερ 1,60
139.ΧΕΡΤΑ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ. 1 1,75
146.ΤΙΓΚΡΕΣ-ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ Όβερ 1,70

ΑΠΟΔΟΣΗ:10,7

Πολύ όμορφο κομμάτι.Ποτέ δεν πήρε την προβολή που θα του άξιζε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου