powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 5 Μαΐου 2012


Καλή στοιχηματική ημέρα να έχουμε.Χθες δεν ακουμπήσαμε καν,αλλά σήμερα το ενδιαφέρον χτυπά κόκκινο και ελπίζουμε σε ντεμαράζ.

  • Ξεκίνημα με δυο γείτονες που ανάγκη έχει μόνο ο ένας,και αν δε βοηθήσεις το γείτονά σου ποιον θα βοηθήσεις?Η Οσασούνα λοιπόν που παίζει δυνατά στο κόλπο για την Ευρώπη υποδέχεται την αδιάφορη Σοσιεδάδ(που έκανε την κηδεία βέβαια στην έδρα της Ατλέτικο)αλλά πέρα από το γεγονός ότι παικτικά το έχουμε το αποτέλεσμα η Ιστορία μας έχει διδάξει ότι οι καλές σχέσεις δεν πάνε ποτέ χαμένες στην Πριμέρα.
  • Παραμένουμε στην Ιβηρική για να στηρίξουμε την Ακαδέμικα στη μάχη της σωτηρίας.Ως τώρα αποφύγαμε τις κακοτοπιές.Με ψυχή και το απόλυτο κίνητρο αφού ακόμα και με νίκη δεν κρατά την τύχη της στα χέρια της.Η Σετούμπαλ ιδανικός αντίπαλος χειρότερη άμυνα εκτός,2η χειρότερη επίθεση και αδιάφορη.
  • Πάμε και με Τίγκρε ξανά.Με το μαχαίρι στα δόντια οι γηπεδούχοι.Στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος μόλις 3 βαθμούς από την κορυφή αλλά σε θέση υποβιβασμού στην ειδική βαθμολογία.Αντιλαμβάνεται κανείς ότι απέναντι στην Ουνιόν διακυβεύονται πάρα πολλά και δε θα μπορούσα να μη στηρίξω.
  • Κλείνω την τετράδα με τη Λέτσε.Αποφύγαμε κάθε γκέλα προχθές στην Ιταλία και τα μαγειρέματα που είπαμε τα είδαμε,αλλά είδαμε επίσης και μια Λέτσε ψυχωμένη που με δέκα παίκτες έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα με το γκολ κόντρα στη Γιούβε.Είδαμε και τη Φιορεντίνα το ξέφραγο αμπέλι στην απόλυτη αποσύνθεση με περιστατικά πρωτόγνωρα.Την επόμενη αγωνιστική Φιορεντίνα και Κάλιαρι με ένα Χ σώζονται.Και εδώ το σημείο βγαίνει αγωνιστικά αλλά και έξωαγωνιστικά.
 Χρονολογικά πάμε με τα υπόλοιπα:Κολωνία 1Χ,Στουτγάρδη 1,Κρου 1,Στουρμ 2,Σεντ Μίρεν 1,Χάκα όβερ,Ουέσκα 1,Γιουνγκ Μπόις 1,Ζούλτε 1,Λιρς όβερ,Σερκλ Μπριζ 1,Μαγιόρκα 1,Χιχόν 1,Τορόντο όβερ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
ΤΕΤΡΑΔΑ 1
345.ΛΕΤΣΕ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 1,90
366.ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1 1,70
370.ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ 1 1,70
382.ΤΙΓΚΡΕ-ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ 1 1,85

ΑΠΟΔΟΣΗ:10,1

ΤΕΤΡΑΔΑ 2
356.ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΛΟΚΕΡΕΝ 1 1,80
357.ΛΙΡΣ-ΛΕΟΥΒΕΝ Όβερ 1,70
364.ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΛΕΒΑΝΤΕ 1 1,85
378.ΤΟΡΟΝΤΟ-ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Όβερ 1,70

ΑΠΟΔΟΣΗ:10,5

Tσίτα τα ηχεία και βουρ για τα ταμεία
http://www.youtube.com/watch?v=nS1Vth7Ds94

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου