powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΗ By Malamadre


Βροχερή μέρα,ο καιρός δεν ευνοεί την καλή διάθεση,άραγμα και στοιχηματάκι αν και το κουπόνι είναι ιδιαίτερα φτωχό για Κυριακή ακολουθώντας τη μουντάδα της ατμόσφαιρας...
Δε νομίζω να περιμένατε εμένα,λίγα τα ματς που αξίζουν και όλος ο κόσμος σ'αυτά θα πέσει αλλά ας πούμε 5 πράγματα που διακριναμε.
  • Αούστρια.Πρωταθλήτρια σίγουρη θα μου πεις και αδιάφορη αλλά όταν βλέπω 2,10 με τη Σάλτσμπουργκ να έχει 4 βασικές απουσίες,άνετα δεύτερη,συνυπολογίζοντας τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων δε βρίσκω λόγο να μην το τιμήσω.Πόσο μάλλον όταν βλέπω ένα παρόμοιο ματς στο 1,55(Ολυμπιακός-Πάοκ)
  • Ιντεπεντιέντε.Η Μπόκα ακολουθεί αντιστρόφως ανάλογη πορεία με το προηγούμενο εξάμηνο και έχει αποτελέσει εύκολη λεία για άλλους κι άλλους.Δε νομίζω να πέσει η Ιντεπεντιέντε και τα ματς δεν είναι άσχημα.Τη μισή Μπόκα παίρνουμε και ανασαίνουμε.
  • Άιντραχτ.3 βαθμόι σε 6 ματς και παραμένεις 5η ρε Φρανκφούρτη.Το ελάχιστο παίξε και στους πεσμένους πάρε επιτέλους τη νίκη που θα σε διατηρήσει κοντά στο όνειρο.Πρώτη φορά θα σε εμπιστευτώ,στο 2,15,μη με προδώσεις.
  • Βιγιαρεάλ.Έχω την πεποίθηση ότι δε θα μπλέξει τελικά με τα πλέι οφ και θα επιστρέψει στη φυσική της θέση.Έστρωσε το υποβρύχιο και πρέπει να βγάλει διπλάκια σιγά σιγά Η Μιράντες μπορεί να ψάξει αλλού για βαθμούς.Σέβας στους μεγάλους.
  • Άγιαξ under.Τα συνηθίζει στην έδρα του.Μπορεί να λήξει και 6-3 αλλά και το 2-0 τρεις βαθμούς δίνει.Αξία στο 2,50 κι ας χαθεί.
Αυτά κύριοι...καλή επιτυχία
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου