powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΗ By Malamadre


Η Ιταλία Β' έχει βγάλει τα πνευμόνια των παικτών με συνεχείς αναμετρήσεις και συνυπολογίζοντας κάποια ταξίδια παικτών με τις εθνικές τους αντιλαμβάνεστε ότι ακριβείς προβλέψεις δε θα μπορούσαμε να έχουμε,ωστόσο προσεγγίζοντας τα παιχνίδια διακρίνουμε κάποιες αξιόλογες αναμετρήσεις.
  • Οντένσε όβερ.Μόλις ένα under στην έδρα της η Οντένσε που έχει να παίξει εντός κοντά ένα μήνα.Το θέλει το ματς και θα το κυνηγήσει,ωστόσο η τρομερή ευχάριστη έκπληξη Ράντερς δε θα χαριστεί.Προβλέπω ανοικτό ματς και το 1,75 με καλύπτει.
  • Έμπολι.Το στραπάτσο το έφαγε από το Μπάρι αλλά με δύο επιστροφές ικανές να τη μεταμορφώσουν πάμε με το διπλό.Άλλωστε μιλάμε για τη μοναδική ομάδα στην οποία βασίζεται η διεξαγωγή των πλέι οφ (λόγω διαφοράς 3ου-4ου).Ρεφάρουμε
  • Κροτόνε.Πάμε να στρογγυλέψουμε τις νίκες στις 10 με αντίπαλο τη Σπέτσια.Αυστηρά για το 0-0 θα παίξουν οι φιλοξενούμενοι στην 4η πιο δυνατή έδρα της κατηγορίας αλλά δεν υπάρχει ούτε υλικό ούτε ψυχολογία!Μισό γκολ θα βάλουμε και θα στείλουμε και τον προπονητή.
Άσκολι 1 Ρετζίνα Χ2 Λιβόρνο 2 Τερνάνα Χ απ έξω.

Τελειώνουν σιγά σιγά οι διοργανώσεις και θα ήθελα να σταθώ σε κάποια μακροχρόνια στοιχήματα που πιστεύω ότι αξίζουν.Πολλές φορές τα μακροχρόνια προσφέρονται για παιχνίδι και δίνουν καλό μεροκαμματάκι αν και όταν επαληθευτούν.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Γιούβε και η Ντόρτμουντ μας προσφέρονται στο 9,00 στον ΟΠΑΠ και διαδικτυακά την πρώτη μπορείτε να τη βρείτε σε τιμές κοντά στο 15.Έχω ξαναπεί πολλές φορές για τις μικρές διαφορές μεταξύ των ομάδων σ'αυτό το επίπεδο πόσο μάλλον στη φάση που έχουν απομείνει 8 ομάδες.
Η Ντόρτμουντ έχει κοιτάξει στα μάτια τη Ρεάλ στη φάση των ομίλων μέσα-έξω απέκλεισε τη Σίτι και τον Άγιαξ,τη φορμαρισμένη Σαχτάρ ενώ στη συγκεκριμένη φάση έίχε πολύ καλή κλήρωση.Θα τα δώσει όλα για τη συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς είναι ο μόνος τίτλος που διεκδικεί πλέον.
Η Γιούβε υπερτιμάται λόγω Μπάγερν αλλά αν περάσει διαθέτει και τη φανέλα για τη μεγάλη υπέρβαση.
Φυικά μιλάμε για αξία στις αποδόσεις αφού τα ισπανικά θηρία δεν κοντράρονται εύκολα.

Θα συνεχίσω με τα μακροχρόνια τις επόμενες ημέρες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου