powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Προβλέψεις BY DLIAN


Καλησπέρα φίλες και φίλοι του betinstict.Tα μπασκετάκια σιγά σιγά ξεκίνησαν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και απο το σαββατοκύριακο και το ελληνικό πρωτάθλημα.Χθες πήραμε μια γεύση από  euroleague.Tι είδαμε χθες?Το μεγάλο φαβορί ΤΣΣΚΑ να δυσκολεύεται πολύ στην έδρα της κόντρα στην Λιέτουβους αλλά να παίρνει την νίκη στο τέλος.Την Ζαλγκίρις με πολύ δεμένο σύνολο καθώς έχει τη μισή παλιά φουρνιά της εθνικής Λιθουανίας να κάνει πάρτυ κοντρα στην πολύ αδύναμη Τσεντεβίτα.Τον Ολυμπιακό να μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι αλλα να κάθεται στο τρίτο δεκάλεπτο και να το κάνει το παιχνίδι ντέρμπυ κερδίζοντάς το τελικά με 4 πόντους.Την Σαλόν Σαονέ να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην Πρόκομ.Την Μακάμπι να παίρνει ένα σχετικά εύκολο διπλό μέσα στη Μάλαγα.Την έκπληξη της Ολύμπια Λουμπλιάνας παίρνοντας το διπλό μέσα στην Καντού και την εύκολη επικράτηση της πολύ δυνατής φέτος Ούλκερ κόντρα στην επίσης δυνατή Κίμκι.
Σήμερα μπαίνουν στο παιχνίδι δύο απο τα φαβορί της διοργάνωσης για μένα..η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ.
Η Ρεάλ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στην έδρα της.Φέτος δείχνει πως είναι από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της euroleague.Μέχρι τώρα έχει 4 επίσημα ματς τα οποία κέρδισε εύκολα και μάλιστα με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Μάλαγα με μέσο όρο διαφοράς πόντων 14.75 . Ο Παναθηναϊκός πιστεύω δε θα έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό των τελευταίων χρόνων που πρωταγωνιστούσε στην euroleague καθώς αποδυναμώθηκε κυρίως λόγο της φυγής Ομπράντοβιτς και βασικών παικτών.Βλέπω εύκολη επικράτηση της Ρεάλ πάνω απο 8.5 πόντους.
Το δεύτερο παιχνίδι που επιλέγω είναι το Μιλάνο - Εφες. Δυνατή ομάδα η Εφές η οποία υπερτερεί στους ψηλούς κόντρα στην Μιλάνο.Υπέρ της και η παράδοση με 9 νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια μεταξύ τους.Βλέπω διπλό με +3.5 πόντους..

Μπασκετική Δυάδα
Ρεάλ - Παναθηναϊκός +8.5   1
Μιλάνο - Εφές +3.5     2

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε.........

2 σχόλια:

  1. Να το κάνω τετράδα με Άλμπα+8,5 και Μπεσίκτας -6,5?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αλπμα με +8.5 φαινεται καλη επιλογη καθως η σιένα εχει αποδυναμωθει..για μπεσικτας δυσκολα το κοβω.δε πρεπει να υποτιμαμαι την παρτιζαν καθως καθε χρονο τα παει καλα και τα παλευει ολα τα ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή