powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΥ ΚΟΥΚΟΥ

Καλησπερίζω τους φανατικούς υποστηρικτές του Betinstict! Μέρα προκριματικών για την είσοδο των ομάδων στον τελικό προορισμό τους που είναι το μουντιάλ του 2014. Αναλυτικά τα σημεία που θα επιλέξω για σήμερα είναι τα εξής:


  • ΑΛΒΑΝΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Ένα ματς από ότι φαίνεται και στης τάσεις του διαδικτύου έχει επιλεχθεί πάρα πολύ κυρίως για την δυναμική της έδρας,το κίνητρο που έχει στο συγκεκριμένο ματς η γηπεδούχος ομάδα  αλλά και στο ότι σε τέτοια παιχνίδια έχει αποδείξει πως στο  παρελθόν μπορεί και τα κερδίζει.

  • ΑΡΜΕΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ: Forza italia!! με νέα πρόσωπα που πριν ήταν στον πάγκο η δεν είχαν κληθεί  αναμένεται να παραταχθεί η γείτονος χώρα στην Αρμενία λόγου κούρασης κάποιον βασικών παιχτών.Αυτό είναι κάλο επειδή στα προηγούμενα παιχνίδια κυρίως με την Βουλγαρία μας έδειξε κάποια σημάδια κούρασης για αυτό και πέταξε και βαθμούς κάτι το οποίο δεν θέλει να επαναληφθεί και σήμερα.

  • ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Η ποιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την περίοδο στην λατινική  Αμερική χωρίς αμφισβήτηση είναι η Κολομβία έχοντας στην σύνθεση της και τον καλύτερο επιθετικό του κόσμου. Ειδικά στην έδρα της είναι φόβητρο για κάθε ομάδα πόσο μάλλον για μια κάκιστη,αδιάφορη και χωρίς 2 από τους καλύτερους παίχτες της τον σάντα κρούζ και καρντόσο.


  • ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Mατσάρα μετά όλα του στο μάριο κέμπες της μεντόσα οπού οι δυο ομάδες έχουν και μια πρόσφατη προιστορία λόγου του αποκλεισμού της γηπεδούχου στα πέναλτι από την Ουρουγουάη στον προιμιτελικό του Κόπα Αμέρικα το 2011.Το μάτς δεν θα είναι και τόσο εύκολο για την αργεντινή γιατί η Ουρουγουάη καίγεται για βαθμούς μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ισημερίνο και Κολομβία. Όποτε δεν θα στραφούμε στον άσσο αλλά στα πολλά goal μιας και οι δύο ομάδες διαθέτουν από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές! μέσι-ιγουαϊν-αγουέρο Vs φορλάν-καβάνι-σουάρες


Συνοψίζοντας οπότε:

ΑΛΒΑΝΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ 1
ΑΡΜΕΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ OVER







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου