powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/2 by Malamadre


Περάσαμε και δεν ακουμπήσαμε στο Europa League και επιστρέφουμε στα εντόπια πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη.Δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω τα σημεία σήμερα.Δε βλέπω κάτι ξεκάθαρο πέρα από τη Σεβίλλη.Αμφίρροπα τα ματς αλλά προσφέρονται για εκπλήξεις.Θα δούμε πού θα καταλήξουμε.
  • Η Σεβίλλη λοιπόν ίσως πολυπαιχτεί σήμερα αλλά όπως την κόντραρα τη Δευτέρα στη Σοσιεδάδ και δικαιώθηκα τώρα ήρθε η ώρα να τη στηρίξω.Δε νομίζω ότι η βαθμολογική θέση των δύο αντιπάλων δείχνει την ποιότητά τους.Η Οσασούνα βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης και η Σεβίλλη σε τροχιά σωτηρίας.Κανουτέ,Χέσους Νάβας,Σπάχιτς και λοιποί χρωστούν επιτέλους μια καλή εμφάνιση και την αποκατάσταση της τάξης.
  • Μένω στην Ιβηρική για να στηρίξω την Αλμερία στη μάχη για την άνοδο.Μας πλήρωσε πριν 15 μέρες με αντίπαλο την Κόρδοβα και ευελπιστώ να το ξανακάνει σήμερα με τη Μούρθια που δεν είναι στα καλύτερά της.Έχει και τον τοπσκόρερ με διαφορά από τον επόμενο που σκοράρει ακατάπαυστα...θα το παστελώσει ο Αργεντίνος,δε μπορεί...
  • Άλλη μία ομάδα που με έχει επιβεβαιώσει στο παρελθόν είναι η Καέν και σήμερα αντιμετωπίζει σε ένα εξάποντο ματς την Εβιάν που όπως είπα και στο ματς κυπέλλου με τη Ρεν αποτεέί για μένα μπατάκι της κατηγορίας.Δε θα φοβηθώ την ομάδα του Γκοβού και του Σορλέν(δεν παίζει σήμερα)
  • Μετά την Καέν και τη Σεβίλλη πάμε να σώσουμε και την Ντε Γκράαφσταπ.Ουραγός βρέθηκε αυτήν την αγωνιστική αλλά αν δεν πάρει κι αυτό...Η προιστορία γράφει 4-1-0 στα 5 τελευταία ενώ η Φένλο έχει 16 ήττες στις ισάριθμες εξόδους της.
Θα ήθελα να σταθώ και σε μερικά ακόμη ματς επιγραμματικά.
  1. Στο διπλό της Γκλάντμπαχ που αποτελεί πραγματικά καλή ομάδα και το έδειξε συντρίβοντας το αντίπαλο δέος για φέτος,τη Σάλκε.
  2. Στο Χ ημίχρονο του Εργοτέλη με τον Παναθηναικό.Έχουν χάσει το εύκολο γκολ οι φιλοξενούμενοι χωρίς το Λέτο.
  3. Στην Ουέσκα του Κίκε Ερνάντεθ.Γνώριμος ο Κίκε νομίζω ότι είναι καλός προπονητής για το επίπεδο της segunda και η Ουέσκα πολύ πιο έμπειρη από τη Ντ.Γουαδαλαχάρα.
  4. Στο διπλό της Γκενκ που 5 στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και με ματς φωτιά στη συνέχεια καλείται σήμερα να πάρει το ματς και να κρατήσει επαφή με την 6άδα.
Μπαρτσελόνα Β 2,Νις 2,Μίλγουολ 1,Ραπίντ Χ,Άρσεναλ Σαραντί Χ,Ζυρίχη Χ σε μεγάλες αποδόσεις.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΤΕΤΡΑΔΑ
314.ΑΛΜΕΡΙΑ-ΜΟΥΡΘΙΑ 1 1,60
330.ΚΑΕΝ-ΕΒΙΑΝ 1 2,05
336.ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΑΠ-ΦΕΝΛΟ 1 1,85
348.ΣΕΒΙΛΛΗ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1 1,65

ΑΠΟΔΟΣΗ 10

ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5
245.ΚΑΙΖΕΡ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 2 2,05
250.ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΜΠΟΛΤΟΝ 1 2,45
325.ΡΑΠΙΝΤ-ΑΟΥΣΤΡΙΑ Χ 3,10
333.ΝΤΙΖΟΝ-ΝΙΣ 2 2,60
340.ΜΟΝΣ-ΓΚΕΝΚ 2 2,10

Πάμε λίγο δυνατά σήμερα.New World Order

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου