powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ 16/2 By Malamadre


Πέρασε το διήμερο του champion's league όπου δε συμμετείχαμε εκούσια αφού δε μας ευνοούσαν οι αποδόσεις και νομίζω ότι επιβεβαιωθήκαμε αφού το μόνο ματς που πέρασε άνετα ήταν ο άσσος της Μίλαν.Europa League σήμερα και τα πρώτα ματς προβλέπονται ιδιαίτερα αμφίρροπα αφού έχουμε δυνατά ζευγάρια και τα περισσότερα ματς αναμένεται να κριθούν στο γκολ.
Αναφέρω συνοπτικά ότι μου αρέσει περισσότερο ενώ θα ασχοληθώ και με ισοπαλίες(γύρω στις 5 προβλέπω να εμφανίζονται).
  • Η Κλαμπ Μπριζ διανύει την καλύτερη περίοδο της σαιζόν και σύμφωνα με τους μπουκ το να πάρει αποτέλεσμα στο Αννόβερο που έχει καμιά εικοσαετία να εμφανιστεί στο χάρτη τιμάται 1,97 μονάδες.Μαζί σας παλληκάρια μου.Με Γερμανό προπονητή και τεράστια πείρα τουλάχιστον το Χ το έχουμε στην τσέπη...
  • Το Λάτσιο-Ατλέτικο μου θυμίζει λίγο το περσινό Νάπολι-Βιγιαρεάλ και δε θα μου κάνει εντύπωση να έρθει κι αυτό ισόπαλο.
  • Δύο ματς σε Ζενίτ και Ρουμπίν φλέρταραν με την ισοπαλία μα δεν ήρθε.Η Μπιλμπάο μπορεί να πάρει το βαθμό στη Μόσχα και να παιχτεί η πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι.
  • Τρίτη ισπανική ομάδα μακριά από τη χώρα της είναι η Βαλένθια.Το φέρνει το Χ στα εκτός γενικά και η Στόουκ δεν έχει χάσει στη έδρα της φέτος σε ευρωπαικό.
  • Θα πάμε και με τον άσσο της Λέγκια με τη Σπόρτινγκ.Καθαρή ομάδα έδρας πολωνική με τα κομάντο στην εξέδρα και το ψύχος σύμμαχο θα την πάρει τη νίκη νταηλίκι κόντρα σε μια παραπαίουσα ιβηρική ομάδα.
  • Και την Άντερλεχτ δε βλέπω να χάνει στο 1,76.Καλή ομάδα πάει παντού και χτυπάει τα ματς.Και η Αλκμάαρ καλή φυσικά.Άς το αφήσουμε αυτό,μπορεί να πάει παντού...
  • Τελευταίο πιθανό Χ αυτό της Στεάουα με την Τβέντε και καλό όβερ στην Τουρκία από Τράμπζονσπορ και Αιντχόφεν
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5

168.ΛΑΤΣΙΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Χ 3,15
169.ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. 1 2,75
172.ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ Χ2 Δ.Ε. 1,97
177.ΣΤΟΟΥΚ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ Χ 3.10
178.ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ Όβερ 1,70

Κι αφού παίζουμε μπάλα ελληνοπολωνικά σήμερα πάρε να χεις............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου