powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Προτασεις 1.Bundesliga 26-28 Νοεμβρη 2010



1.FSV Mainz 05 ? - ? 1.FC Nurnberg
Με κεκτημενη ταχυτητα θελει να συνεχησει η Mainz μετα την εκτος εδρας νικη επι της Glandbach. Επικρατει θετικο πνευμα στην ομαδα και και ειναι αισιοδοξοι οτι θα τα καταφερουν να παρουν τη νικη. Η ομαδα της Mainz σχεδον πληρης. Η Nurenberg αν και συμπαγης και δυσκολη για να χασει ομαδα, εχασε ανελπιστα εντος εδρας απο την Kaiserslautern στο προηγουμενο παιχνιδι, και στην αμυνα ποναει.. αν και θα το παλεψει, δεν εχει πολλες ελπιδες.
Απουσιες:
1.FSV Mainz 05: Risse[M], Αμφιβολος Fathi[A],
1.FC Nurnberg: Pinola[A], Nilsson[A], Vidosic[M], Judt[M], μακροχρονια Albert Bunjaku[Ε]
Προταση 1




FC Bayern Munich ? - ? Eintracht Frankfurt
Στο Μοναχο το μονο που σκεφτονται ειναι να μειωσουν οσο το δυνατον τη διαφορα απο τη κορυφη. Ο Gomez ειναι σε δαιμονιωδη φορμα, εχει καλη παραδοση σκοραρισματος κοντρα στην Frankfurt και ο Ribery[Μ] θα ειναι βασικος. Επεστρεψε στην αμυνα ο Demichelis[A], ισως παρει χρονο σημετοχης ο van Bommel[Μ] ενω μαλλον, δεν θα προλαβει ο Altintop[Μ] που τραυματιστηκε στη προπονηση την Πεμπτη. Το χρειαζεται, το θελει, μπορει και θα το κανει η Bayern! Για την Frankfurt ο προπονητης της δηλωσε οτι πανε για την ισοπαλια και οτι ο Alexander Meier[Μ] θα παιξει.
Απουσιες:
FC Bayern Munich: Bastuber[A], Robben[E], Olic[E], Klose[E], αμφιβολοι van Bommel[M], Hamit Altintop[M]
Eintracht Frankfurt: αμφιβολος Benjamin Köhle[M]

Προταση 1 over



Hamburger SV ? - ? VfB Stuttgart
Παθος και θεληση ζητησε απο τους παικτες του ο προπονητης του Hamburger στο παιχνιδι κοντρα στην Stuttgart. "Πρεπει να παρουμε μια βρωμικη νικη" ειπε χαρακτηριστικα. Σημαντικες επιστοφες για την HSV οι Frank Rost[T], Guy Demel[A] που εκτος απροοπτου θα παρουν θεση βασικου. Για την Stuttgart επιστερφουν οι Martin Harnik[Ε], Stefano Celozzi[Α] και οι βασικοι Patrick Funk[Μ], Serdar Tasci[A] που θα ξαναβρουν τη θεση τους στην 11αδα. Εχασε εντος εδρας απο την Köln, μια ηττα που δεν περιμενε και θα προσπαθησει να ρεφαρει!
Απουσιες:
Hamburger SV: Mathijsen [Α], Diekmeier [Α], Aogo [Α], Jansen [Α], Benjamin[Α], Stepanek [Α], Kacar [Μ], Castelen [Μ], αμφιβολος Ruud van Nistelrooy[E]
VfB Stuttgart: Khalid Boulahrouz[A], Johan Audel[M]
Προταση X over GG



Hannover 96 ? - ? SC Freiburg
Συμφωνα με τις στατιστικες η Freiburg δεν εχει κερδισει ποτε στο Hannover (1 ισοπαλία, 2 ήττες). Απο το Hannover θα λειπουν οι γνωστοι και θα προσπαθησει να συνεχισει την καλη πορεια εκμεταλλευομενο την εδρα του. Για την Freiburg επιστρεφει ο αρχηγος Heiko Butscher[A] ενω στις πολλες απουσιες θα προστεθει ο σημαντικος στην επιθεση Papiss Cissé!
Απουσιες:
Hannover 96: Mikael Forssell[E], Sofian[M]
SC Freiburg: οι βασικοι Simon Pouplin[T], Pavel Krmas[A], Jonathan Jager[Μ], Johannes Flum[Μ], Cédric Makiadi[M], Papiss Cissé[E]
Προταση 1X GG





TSG 1899 Hoffenheim ? - ? Bayer 04 Leverkusen
4 αγώνες 4 ηττες ειναι η ιστορια της Hoffenheim εναντιον της Leverkusen. Παντα κοντρα στην Leverlusen τα βρισκουν δυσκολα και ο προπονητης της Hoffenheim ζητησε υπομονη και προσπαθεια μεχρι το τελευταιο σφυριγμα! Αν και Sebastian Rudy[Μ] και Demba Ba[Α] επιστρεφουν αλλα μαλλον δεν ξεκινανε βασικοι, και η εντεκαδα θα ειναι η ιδια με την προηγουμενη αγωνιστικη. Στη Leverkusen θα κατεβουν σοβαροι στο παιχνιδι για να παρουν την νικη. Χωρις προβληματα η ομαδα. Και οι δυο ομαδες σκοραρουν πολυ!! H Hoffenheim έχουν βρει διχτυα 26 φορές, δεύτερη καλύτερη στο πρωτάθλημα, ενώ η Leverkusen έχει το τέταρτο υψηλότερο δεικτη σημειώνοντας 24 γκολ μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν.
Απουσιες:

Bayer 04 Leverkusen: Michael Ballack[M]
TSG 1899 Hoffenheim: Tom Starke[Τ], Josip Simunic[Α], Manuel Gulde[Α], Chinedu Obasi[Ε]
Προταση 2Χ over GG



1.FC Kaiserslautern ? - ? FC Schalke 04
Σε μια δυσκολη εδρα θα δοκιμαστει η Schalke. Η Kaiserslautern μετα την εντυπωσιακή απόδοση κοντρα στην Nurnberg θελει να συνεχισει και θα χρειαστει παθος και θαρρος για τη νικη. Θα τους λειψει στην αμυνα ο 19χρονος Θανος Πετσος[Α] που πηρε κοκκινη στο προηγουμενο παιχνιδι. Απο την αλλη ο Magath ετοιμαζει την ομαδα του με συνταγη Champions League και επιθετικο ποδοσφαιρο. ξερει την δυσκολη εδρα της Kaiserslautern και ξερει πως να την αντιμετωπισει.
Απουσιες:
1.FC Kaiserslautern: Θανος Πετσος[Α], και μακροχρόνια απόντες Rodnei[A], Jan Simunek[A]

FC Schalke 04: Sarpei[Α], Hoogland[Α], Levan Kenia[Μ], Christoph Moritz[Μ]
Προταση over



Borussia Dortmund ? - ? Borussia Mönchengladbach
Το... ντερμπι της Βεστφαλιας!
Χωρις πολλα λογια περιμενουμε την Dortmund να παρει ευκολα το παιχνιδι ετσι οπως συνηθιζει φετος ποσο μαλλον μεσα στην εδρα της. Η Gladbachθα στηθει αμυντικα για να παρει οτι καλυτερο μπορεσει συμφωνα με τον προπονητη της, αν και εχει παρα πολλες απουσιες στην αμυνα.
Απουσιες:
Borussia Dortmund: μακροχρονιοι Kehl und Kringe και ο Owomoyela που επιστρεφει Γεναρη
Borussia Mönchengladbach: Logan Bailly[T], Roel Brouwers[A], Dante[A], Jean-Sébastien Jaurès[A], Tony Jantschke[A], Christian Dorda[A], αμφιβολοι και οι Bamba Anderson[A] και Marcel Meeuwis[M]
Προταση 1 over



Werder Bremen ? - ? FC St. Pauli
Μεσοβδομαδα, οι της Werder (οπου επαιξε με πολλους νεους), μαλλον σκεφτονταν το ματς με την Sankt Pauli και θελουν να δειξουν στους φιλαθλους τους οτι αξιζουν κατι παραπανω απο την 12η θεση στο πρωταθλημα της Bundesliga. Αρκετες επιστροφες: Mikael Silvestre[A], Petri Pasanen[A], Marko Arnautovic[E] ενω ισως χρησιμοποιηθει ως αλλαγη ο Claudio Pizarro[Ε]. Η Sankt Pauli θα κατεβει στην Βρεμη με ηθικο και γνωριζοντας οτι η Werder δεν ειναι σε καλη κατασταση τελευταια, θα προσπαθησουν να επωφεληθουν απο αυτο.
Απουσιες:
Werder Bremen: Boenisch[A], Naldo[A], Daniel Jensen[M], Torsten Frings[M], Bargfrede[Μ], Wesley[M], Borowski[M], Hugo Almeida[E], αμφιβολος ο Claudio Pizarro[E]
FC St. Pauli: πληρης

Προταση 1



1.FC Köln ? - ? VfL Wolfsburg
H Köln εχει την ψυχολογια στα υψη μετα απο μια νικη κοντρα στην Stuutgart, που χρειαζοταν παρα πολυ. Ειναι πληρης και θα παλεψει για τη νικη ωστε να ξεφυγει απο την προτελευταια θεση του βαθμολογικου πινακα. Το πιο σημαντικο προβλημα για τον Steve McClaren στην Wolfsburg ειναι οτι θα λειπει ο Diego[Μ] (5 κιτρινες) και σιγουρα δεν ειναι βασικος ο Grafite[Ε], χαλοντας το εξαιρετικο επιθετικο τριγωνο με 19 απο τα 21 γκολ της ομαδας! Γνωριζει οτι ειναι δυσκολος αγωνας και ζητα προσοχη. Ακομα εχει να εντιμετοπισει την ασταθεια της ομαδα οπου πολλες φορες βρεθηκε μπροστα στο σκορ αλλα τελικα καταφερε να παρει ενα ή κανενα βαθμο.
Απουσιες:
1.FC Köln: πληρης
VfL Wolfsburg: Diego[Μ], αμφιβολος Grafite[Ε]
Προταση X


14/17

Καλη τυχη και μη ξεχνατε:
Ο μεγαλυτερος αγωνας ειναι στο δρομο!

2 σχόλια:

  1. pwpw 14 sta 17, file se plhrwnw na les apokleistika se mena tis problepseis sou , tha bgalw polu xrhma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε πρεπει πρωτα να δωσεις στην betinstict 10.000 ευρω για να αποκτήσεις τα δικαιώματα του....μαζεψε τα πρωτα και το συζηταμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή