powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

HEY,HO LET'S GO


PREMIER LEAGUE 15Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Με οδηγό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όπου επαληθεύθηκαν 8 στις 9 προτάσεις μας,πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα ματς που θα μας απασχολήσουν το διήμερο που ακολουθεί

227 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (13Η) - ΑΡΣΕΝΑΛ (3Η)
Δυνατό ματς διεξάγεται στο Βίλα παρκ μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων.Η γηπεδούχος ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της καθώς είναι αήττητη φέτος(αλλά και στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις τις με την Αρσεναλ).
Ωστόσο αυτό δε θα με αποτρέψει από την επιλογή του διπλού αφού υπάρχουν απουσίες βασικών παικτών της Άστον Βίλα(Πετρόφ,Κόκερ,Άλμπρινγτον,Χέσκι,Κάριου)και φυσικά το σούπερ ματς με την αιώνιο εχθρό Μπέρμιγχαμ,μεσοβδόμαδα για τους 8 του Λιγκ Καπ.Αξίζει το 2,05.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

245 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (20Η) - ΓΟΥΙΓΚΑΝ(18Η)
Η Γουεστ Χαμ δείχνει απαράδεκτο πρόσωπο ως τώρα και ψάχνει εναγωνίως βαθμούς,για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.Δυο σημαντικές απουσίες στο κέντρο στέκονται εμπόδιο στην προσπάθεια αυτή.
Η Γουίγκαν από την άλλη χωρίς τα 2 στόπερ της θεωρώ ότι θα κοιτάξει να διαφυλάξει τα νώτα της κυρίως.Δύσκολο ματς,πιστεύω όμως ότι η Γουίγκαν θα κρατήσει(τουλάχιστον στο ημίχρονο).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ ΗΜ

246. ΓΟΥΛΒΣ (19Η) - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ (7Η)
Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη και έχουν τα φόντα να την πάρουν.Δύσκολη πρόβλεψη,αλλά θα κρατήσουμε το καλοπληρωμένο όβερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ:Οver

247 ΕΒΕΡΤΟΝ (14Η) - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ (16Η)
Δεν έχει τύχη η Γουεστ Μπρομ στο Γκούντισον Παρκ.Παρά τη γειτονική τους θέση στη βαθμολογία,το timing,η ποιότητα της Έβερτον και οι απουσίες των φιλοξενούμενων με οδηγούν στον άσσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

248 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ (2Η) - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ (11Η)
Άσσος χωρίς πολλά λόγια,δεν έχει όμως αξία το 1,20 που τον βρίσκουμε,ούτε το όβερ που φαντάζει πολύ πιθανό στο 1,45.Διαλέξτε

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1-over

249 ΜΠΟΛΤΟΝ (5Η) - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ (12Η)
Σε πολύ καλό φεγγάρι η Μπόλτον,μπορεί να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη στο γήπεδό της με αντίπαλο μια υποδυέστερη ομάδα.Με τον προφανή άσσο και εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

250 ΣΤΟΟΥΚ (8Η) - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (4Η)
Αρκετά φορμαρισμένες και οι δύο ομάδες,σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση,στην οποία η ισοπαλία δε βλέπω να χαλάει κανέναν ιδιαίτερα.Αναξιόπιστη ακόμα η Σίτι για τέτοια ματς,χωρίς ειδικό βάρος η Στόουκ....Πάμε με το Χ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

251 ΦΟΥΛΑΜ (17Η) - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ (15Η)
Παιχνίδι που δε σηκώνει ιδιαίτερες προβλέψεις,ειδικά τώρα που η Μπέρμιγχαμ έχει και μεσοβδόμαδο ματς.Δεν είναι άξια εμπιστοσύνης η Φούλαμ αν και θεωρώ λίγο δύσκολο να δεχτεί δεύτερη απανωτή ήττα στην έδρα της.
8 Χ η μία,7 η άλλη,γιατί να μην εμφανιστεί πάλι το σημείο?

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

361 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (10Η) - ΤΣΕΛΣΙ (1Η)

Τεράστια ευκαιρία της Τσέλσι να επανέλθει στις νίκες.Θα μπει δυνατά στο ματς και πιστεύω ότι θα εκμεταλλευτεί την απουσία τοτ αμυντικού διδύμου της Νιουκαστλ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 ΗΜ

380 ΤΟΤΕΝΑΜ (6Η) - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (9Η)
Με σβηστές μηχανές η Τότεναμ κέρδισε και τη Βέρντερ,δείχνει ισχυρή παρά τις μακροχρόνιες απουσίες της και πιστεύω ότι θα πάρει το ντέρμπι.αφού έχει αποβάλλει τη νοοτροπία που είχε τα προηγούμενα χρόνια,όταν γκρέμιζε όσα είχε φροντίσει με κόπο να χτίσει.Εύκολα ή δύσκολα λοιπόν,άσσος για τα σπιρουνια

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

Πάμε γερά μάγκες και ελπίζω να βρούμε δίχτυα...........
Hey Ho Let's Go...........
7/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου