powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Summer's Gone... Προτάσεις By Malamadre


Τέλος καλοκαιριού και επίσημα,ημερολογιακά.Μου φαίνεται πολύ καλή η μέρα στοιχηματικά,μακάρι να με επιβεβαιώσει.Να καλωσορίσουμε τη δυνατή προσθήκη μας τον Ψαρά και πάμε να δούμε τι θα μας απασχολήσει σήμερα:
  • Γκέτεμποργκ.Μπήκε να παίξει στα ίσια το ντέρμπι κορυφής με τη μάλμε και έφαγε καλό χαστούκι παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε.Δίκαιη η ήττα με 3-1 αλλά οφείλει να αποδείξει ότι δεν είναι ξεγραμμένη στη μάχη του τίτλου συνεχίζοντας το καλό σερί που έχτιζε πριν το προαναφερθέν ματς.Δε βλέπω να χαλάει το μικρό 1,50
  • Μαρίτιμο.Κέρδισε τη Μπενφίκα στην πρεμιέρα,κάτι που δείχνει ότι μόνο τυχαία δεν είναι.Η Ολανένσε πελάτισσα στο συγκεκριμένο γήπεδο δε βλέπω πώς θα ορθ'ωσει ανάστημα φέτος.
  • Μαρίεχαμν.Δεν έχασε από την Ίντερ Τουρκού ούτε στις πολύ δυνατές χρονιές της,η έδρα της γενικά αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στη Φινλανδία.Με προοπτική την τριάδα θα την εμπιστευτούμε στο τίμιο 2,00 παρά τις σημαντικές της απουσίες.
  • Τράμπζονσπορ.Θεωρώ την περσινή χρονιά μια κακή παρένθεση.Το 2,20 στην έδρα της Ακίσα σίγουρα είναι πολύ πολύ καλό,λίγο καλή απόδοση να πιάσουμε και το βγάλαμε το διπλό.
  • Κατάνια όβερ.Η Κατάνια έχει υιοθετήσει ένα λάτιν ποδοσφαιρικό μοντέλο στο χάος της Σέριε Α.Η Ίντερ κλασσική αλλοπρόσαλλη ομάδα ικανή για τα πάντα,το όβερ πιθανόν να γίνει και σε ένα τέταρτο!!!
  • Αρούκα όβερ.Τη μάθαμε και την ύπαρξη της Αρούκα στον ποδοσφαιρικό χάρτη...Με επιβεβαίωσε στα δύο προηγούμενα όβερ,δε βρίσκω το λόγο να μην την ξαναεμπιστευτώ μέχρι να με προδώσει.
Όσα έμειναν απ'έξω θα ταξινομούνται έτσι μήπως σας κάνουν κάποιο κλικ
Μικρά:Ντόρτμουντ-Κοπεγχάγη
Μεσαία:Φιορεντίνα-Μποταφόγκο-Κολόν
Μεγάλα:Μίντιλαντ-Τολούκα-Βερόνα Χ2
Ισοπαλίες:Άρσεναλ-Χιμνάσια-Αταλάντα
Όβερ:Ζούλτε-Μαρσέιγ-Μπόκα
Άντερ:Σέντ Ετιέν-Αταλάντα-Μπολόνια

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΤΡΙΑΔΑ
325.ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΑΝΤΒΙΝΑΜΠΕΡΓΚ 1 1,50
340.ΜΑΡΙΤΙΜΟ-ΟΛΙΑΝΕΝΣΕ 1 1,60
391.ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2 2,20

ΑΠΟΔΟΣΗ:5,3

ΤΕΤΡΑΔΑ
342.ΑΙΝΤΡΑΧΤ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 1,45
339.ΑΡΟΥΚΑ-ΡΙΟ ΑΒΕ Όβερ 1,80
385.ΚΑΤΑΝΙΑ-ΙΝΤΕΡ Όβερ 1,85
390.ΤΖΕΝΟΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 1,90

ΑΠΟΔΟΣΗ:9,2

ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5-6
ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 2
ΤΟΛΟΥΚΑ 2
ΑΡΣΕΝΑΛ Χ
ΑΤΑΛΑΝΤΑ Χ
ΜΠΌΚΑ ΟΒΕΡ
ΚΟΛΟΝ 1

Μπήκαμε δυνατά,να δουμε το αποτέλεσμα...
Λιο ευχαριστώ για το κομμάτι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου