powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Sunday Sun Is Shining



Σηκωθείτε όλοι από λάπτοπ,γραφεία,κρεβάτια και δεν ξέρω εγώ που σέρνεστε και αμοληθείτε όπου του επιτρέπεται του καθένα να απολαύσει την ηλιόλουστη Κυριακή που ξημέρωσε.
Για ενίσχυση ψυχολογίας και τσέπης,θα επιχειρήσουμε να προβλέψουμε κανένα ματσάκι.Χθες η Παλμέιρας φάνηκε αντάξια της φανέλας της,η Γκρέμιο έμεινε με 9....και τη Σαπακοένσε θα περιμένουμε να γινει το ματς για να την κοντραρουμε!

  • Λάχτι.Προτείνεται ο άσσος γενικά και δε συνηθίζω να επιλέγω τέτοια παιχνίδια,αλλά το 1,90 είναι αξιοπρεπέστατο κυρίως λόγω του αποδεκατισμού της Μαρίεχαμν.Μια σειρά καλών εμφανίσεων της γηπεδούχου τερματίστηκε με το ταπεινωτικό 7-1 από τη Γιάρο αλλά με το μαχαίρι στα δόντια θα πάμε να πάρουμε πίσω την τιμή μας
  • Όβερ Βιτόρια Μπα'ί'α-Μπα'ί'α.Τοπικό ντέρμπι μίσους,βλέπω να έχουμε ματς ροντέο, να μένει κάποια με δέκα και εκατέρωθεν κλωτσιές και γκολ.Το 1,80 διόλου ευκαταφρόνητο για δύο ομάδες που σκοράρουν κατα ριπάς.
  • Οντένσε.Πέρσι στη χειρότερη χρονιά της έριξε 5 στη Σοντερίσκε.Δανέζικη πρεμιέρα θα μου πεις...που μπλέκεις,αλλά το στοίχημα είναι και ένστικτο.Δε νομίζω να έχει πιο κάτω για τη γηπεδούχο,καιρός για επάνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου