powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ By Malamadre


Γεια σας αλάνια.Χέλσινμποργκ το τρώει στο 90,Γκέφλε τρώει κόκκινη μετά την ισοφάριση,3 στα 5 Χ και 2 στα 2 όβερ ο χθεσινός απολογισμός,κάτι έγινε νομίζω.
Τα τσου λου δεν έχει κάποια διαφαινόμενη στοιχηματική αξία οπότε πάμε στα υπόλοιπα με ρίσκο:
  • Ντεπόρτες Τολίμα Χ.Κολομβιανός εμφύλιος,το πρώτο ματς στον όμιλο ήρθε Χ και το σημείο έχει μεγάλη πιθανότητα εμφάνισης απόψε,όπως και η πρόκριση και των δύο ομάδων αρκεί η Σάντα Φε να κερδίσει στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.Με το μυαλό μου βολεύει ο βαθμός.
  •  Κάρντιφ Χ.Η Μπράνσλι κάνει αξιέπαινο αγώνα για την παραμονή,η Κάρντιφ με σωστή διαχείριση θα βγει πρέμιερ περπατώντας και το αγαπημένο 0-0 μπορούμε να το δούμε ΚΑΙ εδώ.Με οδηγό τα προχθεσινά τους ματς!
  • Παναθηνα'ι'κός +7,5 2.Συνηθίζεται το πρώτο ματς να είναι και το πιο αμφίρροπο στις σειρές των πλέι οφ.Το ματς δεν πρέπει να ανοίξει αν θέλει να ελπίζει ο πάο και οι 7,5 πόντοι μου αρκούν νομίζω.
  • Έξετερ,Μπάροου και Λίνκολν τα αουτσάιντερ που θα στηρίξουμε στη μάχη για παραμονή και άνοδο είτε με διπλή ευκαιρία,είτε στο διπλό σε συστηματάκι.
  • Τίγκρε 1.Μια φορά μπλέξαμε με τη Νιούελς και την τεράστια παράδοση που είχε και φάγαμε τα μούτρα μας.Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού εστί λέγανε οι αρχαίοι αλλά ποιος είπε ότι είμαι σοφός?Αργεντινή είναι εκεί μάγκες και δε γίνεται η τίγκρε να ξέχασε την μπάλα που έπαιζε.Με το τελευταίο της χαρτί κι ας μου βγει και σε κακό...
Έχουμε λοιπόν 5 μεγάλα και 5 μικρά σημεία με τις αλχημείες μας,διαλέχτε και πάρτε αν συμφωνείτε.

2 σχόλια:

  1. Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΜΙΤΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αέρα δεν το παίρνει ως τώρα αδερφέ.6-10 πόντους νίκη ίσως ήταν καλό σημείο.Μπλακ άουτ και 4 πόντους πίσω ημίχρονο.Μακάρι να βγούνε τα μεγάλα για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή