powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΗ By Malamadre


Παταγώδης η αποτυχία αφού οι κρυόκωλοι ασπρουλιάρηδες μας κορο'ι'δεύουν μάλλον.Άντε για την Γκρασχόπερς να το δεχτώ,αλλά η Ραπίντ κόντρα σε αδιάφορη αντίπαλο που έπαιζε κοντά ένα ημίχρονο με 10 και καπάκι με 9...ασχολίαστο.
Συνεχίζουμε ωστόσο στο θαυμαστό κόσμο του στοιχήματος με εφόδιο την καλή θέληση και τη μελέτη...Για λίγα είμαστε σήμερα
  • Λανς και Ναντ πάλαι ποτέ μεγάλα ονόματα στη Γαλλία μπορούν να προσφέρουν σήμερα λίγη από τη λάμψη που περικλείουν τα ονόματά τους σκοράροντας με στόχο τη νίκη.Οι γηπεδούχοι αποδεικνύουν ότι παίζουν για τη νίκη σε κάθε ματς από τα τελευταία,κάτι που φαίνεται και από τα σκορ.Η Ναντ το έχει κι αυτή το γκολ και αν και γενικά στα εκτός κλείνεται το σημερινό ματς δε νομίζω πως ευνοεί κάτι τέτοι.Όβερ στο 2,20
  • Θα πάω και με το Χ ημίχρονο στο Ολιανένσε-Μπράγκα,αποτέλεσμα που συνηθίζουν έκαστες και προβλέπω πως οι  γηπεδούχοι θα πάνε να διαφυλάξουν έστω τον πολύτιμο βαθμό. Πιθανότατα να είναι όλα μηδέν στο 45 και στο 2,00 πληρώνω για να μάθω.
  • Κλείνω με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τους Νικς που αφού πάλεψαν χθες με το Μαιάμι και έχασαν στα σημεία.Χάνοντας σήμερα οπισθοχωρούν στην μάχη για τη 2η θέση με την Ιντιάνα.Αν δεν παίξει ο Ίρβινγκ το σημείο είναι δώρο για μένα.
ΠΡΟΤΑΣΗ
349.ΛΑΝΣ-ΝΑΝΤ Όβερ 2,20
353.ΟΛΑΝΕΝΣΕ-ΜΠΡΑΓΚΑ Χ ΗΜ 2,00
817.+2,5 ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ-Ν.Υ. ΝΙΚΣ 2 1,75

ΑΠΟΔΟΣΗ7,7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου