powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΗ By Malamadre


 Γεια σας αδέρφια.Πετύχαμε περίεργο ματς μάλλον χθες και χάσαμε την τριάδα.Δεν το είδα το ματς αλλά οι δηλώσεις βοηθούν.
Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας είχε παράπονα από την διαιτησία: "Μπεεε. Ετσι κάνουν τα πρόβατα, πριν τα σφάξουν. Στην προπόνηση έχουμε μάθει να παίζουμε πέντε-πέντε. Οκτώ-πέντε δεν γίνεται να παίξουμε. Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα τι θα κάνουν οι διαιτητές. 
 
Στο πρόγραμμα είναι κι αυτά...
Σήμερα δε μ'αρέσουν τα ματς,το Europa League μας μπερδευει πάντα με τα κίνητρα.Δια της ατόπου επαγωγής θα επιλέξω τα τρία σημεία που με χαλάνε λιγότερο...
  • Όβερ Ζενίτ.Από την αρχή θα μπούνε δυνατά οι γηπεδούχοι και το όβερ έχουν τη δυνατότητα να το βγάλουν και μόνοι τους.Εγκυμονούν και οι Ελβετοί στις αντεπιθέσεις..όβερ βεβαίως βεβαίως...
  • Λεβάντε Χ2.Μας πηγαίνει η διπλή ευκαιρία τελευταία και θα στηρίξω τους διψασμένους για διάκριση ανδαλουσιάνους.Το επίπεδο στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι πολύ υψηλό(3 στις 8 του Τσου Λου είναι ισπανικές)και η Ρουμπίν δεν αποτελεί φόβητρο.
  • Μακάμπι.Δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στον πιθανό άσσο της ομάδας του λαού.Με ήττα λέει bye bye σιγουρα στην Κίμκι αλλά πιθανόν και στο θεσμό.Θα βράζει το γήπεδο,και αν αντέξουν οι αρκούδες της Κίμκι χαλάλι τους.
Το Ντάλας κάνει τεράστια αντεπίθεση για να προλάβει τα πλέι οφ,μεγάλη ατυχία που συναντά τους κυνικούς Σπερς σήμερα.Θα το σκεφτόμουν το διπλό με +7,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ
158.ΖΕΝΙΤ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ Όβερ 1,55
159.ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΛΕΒΑΝΤΕ Χ2 1,85
730.ΜΑΚΑΜΠΙ-ΚΙΜΚΙ +2,5 1 1,70

ΑΠΟΔΟΣΗ: 4,9 

Αφού παίζει Ρωσία και στα 3 ματς τις πρότασης ας ακούσουμε και τους Ρώσους Motorama...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου