powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΗ By Malamadre



Μάρτης γδάρτης παλουκοκάφτης,μας έδωσε ένα ταμειάκι προχθές με οριακό τρόπο βέβαια αλλά μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.Οι Αγγλίες είναι γνωστό ότι δεν προσφέρονται για στήριξη σε μικρές αποδόσεις όπως φυσικά και το Τσάμπιονς Λιγκ.Οι καιρικές συνθήκες στη Βρετανία λογικά θα αποτρέψουν τα πολλά γκολ οπότε...πάμε:
  • Τορκί Χ2.Η Ντάγκεναμ δεν είναι καλή ομάδα.Με τεράστια τύχη κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική,ανάσανε,ήρθε η ώρα όμως να ανασάνει και η Τορκί.
  • Under Κάρντιφ-Λέστερ.Αξιοπρόσεκτα σφιχτές οι δύο άμυνες(η καλύτερη εντός με την καλύτερη εκτός,δε νομίζω να χαλάει κανέναν και το Χ,ο καιρός είπαμε χάλια...κι άλλο θες?
  • Νιούελς.Την πατήσαμε εμείς και η μισή υφήλιος με το διπλό της Τσίλε στη  Αργεντινή.Χάνοντας όμως και σήμερα η αρμάδα του Σκόκο μπλέκει ιδιαίτερα με την πρόκριση. Ισοπαλία συμβιβασμού κι εδώ μυρίζομαι,παίρνω το Χ2.
Εναλλακτικά μιας και η μέρα προσφέρεται για ρίσκο θα έριχνα ένα δελτιάκι με τα 3 προαναφερόμενα στο Χ.Άξια αναφοράς το 2,20 στο Χ ημίχρονο της Σάλκε και το 2,00 στο όβερ της Άκριγκτον.

ΠΡΟΤΑΣΗ:
102.ΚΑΡΝΤΙΦ-ΛΕΣΤΕΡ under 1,60
123.ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ-ΤΟΡΚΙ Χ2 1,64
143.ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΤ-ΝΙΟΥΕΛΣ Χ2 1,64

ΑΠΟΔΟΣΗ 4,3


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου