powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 23/2 By Malamadre


Μετά από αρκετό καιρό απουσίας είμαι και πάλι εδώ με την ευχή να έχουμε ολική επαναφορά σήμερα.Υπάρχουν κάποιες καλές περιπτώσεις νομίζω για να ασχοληθούμε.
Καλωσορίζω και τη μεγαλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου τo λιοντάρι μας τον Lion King...
 Ξεκινάμε:
  • Από τη μέρα που ξεκίνησα να γράφω εδώ μέσα εμπιστευόμουν τα όβερ στην Πρέμιερ στα εξάποντα ματς στην ουρά όπως το σημερινό της Ρέντινγκ με τη Γουίγκαν.Τα αποτελέσματα μέχρι σήμερα είναι συντριπτικά υπέρ μας και ελπίζω σε επιβεβαίωση.
  • Κατηφορίζουμε στην Ιβηρική χερσόνησο και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία όπου  έχουμε ντέρμπι.Μπράγκα και Γκιμαράες κοντράρονται και λαμβάνοντας υπόψιν τα τελευταία μεταξύ τους όπου έχουμε 3-2, 3-1, 4-0,τα τελευταία της Μπράγκα:3-2, 4-1, 2-1, 3-3, 2-3, 1-1, της Γκιμαράες 1-1,3-1,4-0,2-0,1-0.θεωρώ πιθανό το όβερ κι εδώ.
  • Στην Αργεντινή η Λανούς έβαζε από πέρσι τις βάσεις για την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει στο φετινό ξεκίνημα.Δύο νίκες με συνολίκό σκορ 7-0 στα δύο πρώτα φανερώνουν ότι βρίσκεται σε καλή τουλάχιστον κατάσταση.Τη συγκυρία δε,ότι βρίσκει αντίπαλο που έπαιζε λιμπερταδόρες μεσοβδόμαδα και ξαναπαίζει την Τρίτη(έστω κι αν αυτή είναι η Βελέζ) μόνο ως δώρο μπορώ να τη δεχτώ.Στο προηγούμενο ματς μας δικαίωσε.Ας μπει ένα ακόμα βαγόνι στο τρένο και πάμε για πρωτάθλημα...
ΠΡΟΤΑΣΗ:
157.ΡΕΝΤΙΝΓΚ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ Όβερ 1,65
239.ΜΠΡΑΓΚΑ-ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ Όβερ 1,60
265.ΛΑΝΟΥΣ-ΒΕΛΕΖ 1 1,95

ΑΠΟΔΟΣΗ 5,1

Ουέλβα,Φίτεσε,Ζούλτε Βάρεγκεμ,Μάδεργουελ,Αλκορκόν τα υπόλοιπα σημεία.
Τρουά,Πάοκ,Γκέρμιναλ τα όβερ
Τσεζένα,Νόριτς,Τσάρλτον οι ισοπαλίες

Καλή επιτυχία


1 σχόλιο:

  1. ευχαριστώ πόλυ Μalamadre ετσι πρέπει σε μια δυνατή ομάδα πρέπει να γίνονται και καλές προσθήκες και δυνατές παμε γερά....!!!!!!!!!!!el capetanio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή