powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ NBA ΒΥ DLIAN


Καλησπέρα φίλες και φίλοι του betinstict.Ξεκίνησε το αγαπημένο μας ΝΒΑ ήδη με τρεις αγώνες.Τα ξημερώματα στο ντέρμπυ του Μαιάμι με τους Μπόστον επικράτησαν οι γηπεδούχοι με τον Ray Allen αντίπαλο της πρώην ομάδας του.Οι Ντάλας πήραν διπλό μέσα στους Λέικερς και μάλιστα χωρίς τον ηγέτη του Nowitski  ενώ οι Κλίβελενατ επικράτησαν των Γουίζαρντς εύκολα με 10 πόντους.
Σήμερα το βράδυ συνεχίζεται με 9 παιχνίδια.Μπορεί να είναι δύσκολο να προβλέψεις παιχνίδια του Νba και μάλιστα πρώτες αγωνιστικές που δεν έχουν δέσει ακόμα οι ομάδες αλλά πάμε με ομάδες που πιστεύουμε απ την αρχή της χρονιάς ότι θα μπουν δυνατά..
Μια εξ αυτών είναι οι Κλίπερς.Κράτησαν τον περσινό κορμό και κάναν βασικές προσθήκες με έμπειρους παίκτες.Πολύ καλή ομάδα όπως έδειξε και στα φιλικά και ψηλό ποσοστό για νίκη επί των Μέμφις με 1.57.
H δεύτερη ομάδα που θα επιλέξουμε είναι η Φιλαντέλφια που αγωνίζεται κόντρα στους Ντένβερ.Πάμε με έδρα, άμυνα και τριπλέτα Nick &Thaddeus Young και Ρίτσαρτσον..απόδοση 1.8 .
Όπως έκανα και πέρσι έτσι και φέτος θα υπάρχει ένα αρχικό ταμείο και εικονικά πονταρίσματα.Ξεκινάω με αρχικό ταμείο στα 100 ευρω..Οι επιλογές μου είναι ..

ΔΥΑΔΑ
Κλίπερς - Μέμφις 1
Φιλαντέλφια - Ντένβερ 1

ΑΠΟΔΟΣΗ 2.82
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 10 ΕΥΡΩ


ΤΡΙΑΔΑ
ΣΙΚΑΓΟ - ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ 1
ΝΤΙΤΡΟΙΤ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ 2
ΧΟΡΝΕΤΣ - ΣΠΕΡΣ 2

ΑΠΟΔΟΣΗ 4.16
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 5 ΕΥΡΩ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ 100
ΤΡΕΧΟΝ ΤΑΜΕΙΟ 134

3 σχόλια:

  1. portland-lakers na to karfoso diplo tora pou anevike ?pos to vlepeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυσκολο το βλέπω.οι πόρτλαντ είναι πάντα υπολογίσιμοι στην έδρα τους και μπορεί να αντιμετωπίσει τους ψηλούς των lakers με τον Aldridge .προς τον ασσο το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βγηκε και ο ασσος των portland αν και το φοβηθηκα για πονταρισμα..ελπιζω να μη το επαιξες διπλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή