powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ By Malamadre


Χαιρετώ μάγκες.Χθες αγγίξαμε το ταμείο και μετά την εύκολη επικράτηση της μεγάλης Παραναένσε που θα την ακολουθήσουμε μέχρι τέλους και την οριακή νίκη της Λέιτον περιμέναμε τη Βενεζουέλα να κρατήσει το 1-0 αλλά ισοφαρίστηκε και μας έστειλε κουβά.Νορβηγία,Λευκορωσία,Ιταλία και Αργεντινή πέρασαν αλλά δε συμπεριλήφθησαν στη βασική πρόταση.
Σήμερα λίγα πράγματα,το ενδιαφέρον σαφώς στη Βραζιλία που έχουμε μπει στην τελική ευθεία,αλλά το Τετάρτη-Κυριακή κρύβει εκπλήξεις.
Πάμε:
  • Κρουζέιρο.Έπεσε ήδη το σημείο στο 1,80 αλλά το έχω τσεκάρει από προχθές το σημείο και σε τέτοια μέρα με λίγες επιλογές θα το κρατήσω.Η Κορίνθιανς έχει φτάσει πολύ κοντά στο στόχο της και ο προπονητής έχει δώσει άδεια σε πολλούς βασικούς.Η Κρουζέιρο βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πιο πίσω και με νίκη κι αυτή αρχίζει να εξασφαλίζεται σιγά σιγά για το Σουνταμερικάνα.Πλέον δεν αποτελεί ευκαιρία αλλά δεν παύει να είναι δίκαιη επιλογή.
  • Έλγκιν.Κι εδώ καταποντίστηκε το σημείο από το 2,50 στο 2,20.Για την κορυφή πάει η Έλγκιν στην έδρα της Κλάιντ που έχει να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα κοντά ένα μήνα!Πέρσι είχαμε 2 στα 2 διπλά και ερχόμαστε και με εμφάνιση-καταπέλτη,το 6-1 με τη Μοντρόουζ. Αξιοπρόπρόσεκτο το διπλό ξεκάθαρα.
  • Για τρίτο σημείο αμφιταλαντεύομαι μεταξύ Μάλαγα(η Προκόμ δε θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα των προηγουμένων ετών,αλλά οι 6,5 πόντοι αποτελούν πονηρό χάντικαπ),και το γκολ στο Σάντος-Ατλέτικο Μινέιρο(από τις καλύτερες επιθέσεις και χειρότερες άμυνες εντός η Σάντος,στο 16-16 εκτός η Μινέιρο,ανοικτό παιχνίδι προβλέπω).Και ο άσσος καλός.
  • Το κύπελλο Ισπανίας παραδοσιακά στην τρίτη φάση έχει καλούς άσσους αλλά δε σκοπεύω να παίξω λόττο ποιο θα σπάσει,η Φλουμινένσε κάπου θα σταματήσει το σερί,πιθανόν σήμερα κόντρα σε μία Γκρέμιο που στα δύσκολα ματς βγάζει χαρακτήρα και στα εύκολα αφέλεια.
ΠΡΟΤΑΣΗ
156.ΚΛΑ'Ι'ΝΤ-ΕΛΓΚΙΝ 2 2,20
165.ΚΡΟΥΖΕ'Ι'ΡΟ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ 1 1,80
700.ΠΡΟΚΟΜ-ΜΑΛΑΓΑ -6,5 2 1,75

ΑΠΟΔΟΣΗ:6,9

Ζεις για να πεθάνεις
http://www.youtube.com/watch?v=z-Au7-LMYL0
Ολυμπιακός-Λιλ 2-1 11 χρόνια πριν
http://www.youtube.com/watch?v=xnAVOgoe84s
Και η άεκ με Κωστή 0-2 την Ολύμπια
http://www.youtube.com/watch?v=BJN6mP_gt2o

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου