powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ By Malamadre


Γεια σας αλάνια.Χθες πολύ λειψή η μέρα για να σχοληθούμε και τσιμπήσαμε ρεπό.Προχθές χάλια μαύρα η τριάδα,όλα ανάποδα,στο σύστημα κάτι πήραμε πίσω,με ένα ματς ακόμη θα ήμασταν άρχοντες.Τέλος πάντων,δεν ήταν για πολλά η μέρα και το ανέφερα στο κείμενο.
Σήμερα έχουμε και πάλι Προκριματικά,με ύπουλα ματς ωστόσο θα βασιστούμε και πάλι στη Ν.Αμερική που μας πηγαίνει καλύτερα γενικά.
  • Ατλέτικο Παραναένσε.Δύο στα δύο μας έχει δώσει πρόσφατα η αρμάδα και πιστός στην άποψή μου ότι θα χτυπήσει την άνοδο μέχρι τέλους και πιθανόν να την κερδίσει θα τη στηρίξω ΚΑΙ κόντρα στην Αβα'ί',η οποία βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην έδρα της και διατηρεί ελπίδες για την τετράδα.Δεν είναι κελεπούρι το 1,60 αλλά ομάδα που πληρώνει την τιμώ συνεχώς όταν μου δείχνει ότι το παλεύει(βλ. και Λιβόρνο).Στο γκολ λογικά θα κριθεί...παίρνουμε τα ρίσκα μας.
  • Λέιτον Όριεντ.Καλύτερη από τη Χάρτλπουλ σίγουρα,θέλει να κάνει το comeback μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα.Κι εδώ έχουμε επιλογή ρίσκου αλλά αναγκαία η ανάκαμψη και θα εμπιστευτούμε.
  • Βενεζουέλα.Πολύ ανεβασμένη την τελευταία διετία,υπόδειγμα ομάδας που εκμεταλλεύεται την έδρα της.Ο Ισημερινός από την άλλη πήρε δύσκολη νίκη από τη Χιλή στο υψόμετρο απ'όπου όταν φεύγει αντιμετωπίζει προβλήματα κάτι που εύχομαι να πραγματοποιηθεί και σήμερα.
  • Δύο λόγια για τα υπόλοιπα:Το Περού δε θέλω να γίνομαι κουραστικός,θα το ΞΑΝΑεμπιστευθώ (με τριάδα-δυναμίτη μπροστά σήμερα),η Γουατεμάλα θέλει να γράψει ιστορία και να περάσει χέρι-χέρι με τις Η.Π.Α, αρκεί να έρθει το ματς ισόπαλο(στο 4,35 αξίζει το ρίσκο),η Βουλγαρία να τσιμπήσει τον αγαπημένο της βαθμό στην απογοητευτική Τσεχία,η Σλοβενία το ίδιο στην Αλβανία που ο αγωνιστικός χώρος και οι καιρικές συνθήκες δε θα επιτρέψουν να ανοίξει το παιχνίδι,η Λευκορωσία(η Μπάτε ουσιαστικά)θέλει αποκλειστικά νίκη για να μείνει στο κόλπο.
  • Ιταλία,Νορβηγία και Αργεντινή εναλλακτικά και πιο εμπορικά
  • Βολιβία Χ,Ιράν Χ,Ολλανδία 2,Ουκρανία όβερ από κοντά
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΤΡΙΑΔΑ
119.ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ-ΑΒΑ'Ι' 1 1,60
133.ΛΕ'Ι'ΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ-ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ 1 1,90
145.ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ-ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 1 2,10

ΑΠΟΔΟΣΗ:6,4

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4
126.ΤΣΕΧΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Χ 3,40
136.ΑΛΒΑΝΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ Χ 3,10
146.ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ-ΠΕΡΟΥ 2 3,60
149.Η.Π.Α.-ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ Χ 4,35

Σφύριξε λέει δίπλα στο αυτί του...
http://bleacherreport.com/articles/956309-world-football-15-ridiculous-red-cards/page/7
Για τους φίλους της Ρεάλ
http://www.youtube.com/watch?v=MAnOGKgz8RQ&feature=related
Stones are back
http://www.youtube.com/watch?v=rPFGWVKXxm0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου