powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012


Καλησπέρα σε όλους και στη νέα μεταγραφή του betinstict με την ευχή να κάνει σεφτέ σήμερα και αν συνεχίσει δυνατά όλη τη σεζόν.Χθες η Σεβίλλη έκανε το πρώτο διπλό της κι εδώ θα μαστε περιμένοντας και τα υπόλοιπα.Η Γκέτεμποργκ ήταν τουλάχdιστον αφελής στα τελειώματά της και για τη Φενέρ ζητώ συγνώμη καθώς δεν έπαιξαν 3 παίκτες που υπολόγιζα και θα μπορούσαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα.
Σήμερα δεν είναι για πολλά η μέρα και οι εμβόλιμες πάντα κρύβουν εκπλήξεις.Παρά το γεγονός ότιδε μας πάνε τα μικρά σημεία θα ασχοληθώ με κάποια από αυτά και σήμερα.
  • Ξεκινώ με Σουνταμερικάνα.Η Ντεπορτίβο Κίτο δεν αποτελεί και κανένα θηρίο αλλά ο στόχος της είναι η συγκεκριμένη διοργάνωση,καθώς στα εγχώρια παραπαίει.Η απόδοση της πλάκας βέβαια αλλά το γεγονός ότι η Τίγκρε είναι πρωτάρα και φυσικά δεν έχει ξανααγωνιστεί στο περίφημο υψόμετρο του Ισημερινού όπου έχουν λυγίσει πολύ καλύτερες και πιο έμπειρες ομάδες με τσιγκλάει να την τιμήσω.Στην Αργεντινή τα τιγρόνια με έβγαλαν ασπροπρόσωπο στην Απερτούρα αλλά εδώ παίζουν άλλα...
  • Γκρόιτερ Φιρτ για την πρώτη εντός νίκη.Η Φορτούνα ούτε γκολ δεν έχει δεχθεί αλλά μπορεί εδώ να βρει το δάσκαλό της καθώς γνωρίζονται καλά.Ο ενθουσιασμός σύμμαχος των γηπεδούχων.
  • Θα πάω και με Γουεστ Χαμ.Η Γουίγκαν έχω ξαναματαπεί ότι θα πρέπει να είναι τυχερή για να γλιτώσει την κατηγορία και αν αναλογιστούμε ότι παίζει Σάββατο στη Σάντερλαντ ενώ τα σφυριά Δευτέρα με την ΚΠΡ,μπορεί να πάρει τη νίκη σήμερα,καθώς και ποιοτικά τη θεωρώ καλύτερη.
  • Σάλκε,Τζόινβιλ καλά αλλά πολύ μικρά.
  • Λιντς,Σεντ Πάτρικς απ'έξω
ΑΠΟΔΟΣΗ
109.ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ 1 2,05
114.ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ 1 1,80
152.ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΙΤΟ-ΤΙΓΚΡΕΣ 1 1,60

ΑΠΟΔΟΣΗ:5,9

Το θυμήθηκα και το έβαλα
 http://www.youtube.com/watch?v=AtEJwJGO0jY&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου