powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012


Καλησπέρα σας.Μόνο η Χιλή μας επιβεβαίωσε χθες από την πρόταση.Σήμεραισχνό το πρόγραμμα με αδιάφορα κυρίως ματς:
  • Πολύ καλή περίπτωση το Χ2 της Κολομβίας.Το Περού έχασε με τραυματισμό τα 2 μεγάλα της όπλα(Πισάρο,Φαρφάν)ενώ και ο Βάργκας δεν είναι έτοιμος απόλυτα.Παρακολούθησα το ματς με τη Νιγηρία και θεωρώ ότι χωρίς αυτούς θα τα βρει πολύ σκούρα η ομάδα του Μαρκαριάν.Με Φαλκάο μπροστά δε θα χαριστούν οι Κολομβιανοί.Σκέψεις και για καθαρό διπλό.Με σύμμαχο την 30ετή παράδοση πάμε......
  • Η Βραζιλία μας δικαίωσε και στα δύο προηγούμενα φιλικά,όπου παρουσιάστηκε σοβαρή και δε σκοπεύω να αφήσω ανεκμετάλλευτο το 1,60 του άσσου με το Μεξικό.Διαθέτει πλειάδα παικτών που μπορούν να πάρουν μόνοι τους το ματς.
  • Οι Η.Π.Α. μετά την εντυπωσιακή νίκη με τη Σκωτία συνετρίβησαν από τη Σελεσάο,αλλά η εμφάνισή τους ήταν καλή.Καλοπληρωμένο το διπλό τους στον Καναδά που δεν αποτελεί φόβητρο,έστω και στην έδρα του.Ο πληγωμένος εγωισμός και η ποιότητα ελπίζουμε να υπερισχύσουν.
  • Κλείνω με Νορβηγία Β' και τη Χαμ Καμ.Καλή παρουσία στα εκτός με 2 διπλά ήδη,ενώ η Χοντ παραπαίει και βρίσκεται στην πρότελευταία θέση.Στο 2,25 τουλάζιστον δίκαιο το διπλό.
ΠΡΟΤΑΣΗ
258.ΧΟΝΤ-ΧΑΜ ΚΑΜ 2 2,25
267.ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ 1 1,60
269.ΠΕΡΟΥ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ Χ2 1,39
270.ΚΑΝΑΔΑΣ-ΗΠΑ 2 1,80

ΑΠΟΔΟΣΗ:9

Άντε να μπούμε λίγο όμορφα στο καλοκαίρι...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου