powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012


Πολύ καλησπέρα σας.Λίγα ματς σήμερα και οι δύο ημιτελικοί του Europa League μονοπωλούν το ενδιαφέρον.Το διήμερο που πέρασε νομίζω ότι και ο τελευταίος παίκτης του στοιχήματος αντιλήφθηκε ότι στο Champions League τα παιχνίδια είναι τόσο ρευστά που δεν αξίζει να πλησιάζονται οι μικρές αποδόσεις.Στα σημερινά:

  • Τη Δευτέρα πήραμε το όβερ στο Ελσίνκι από το μισάωρο!Σήμερα έχουμε ματς κυπέλλου αλλά θα πάμε με την ίδια λογική καθώς δε νομίζω ότι η Γιάρο είναι ικανή να κρατήσει τους γηπεδούχος στο μηδέν,αλλά έχει περισσότερες πιθανότητες να σκοράρει.
  • Κύπελλο Δανίας και εκ προοιμίου η Κόγκε θα ανοιχτεί για να σκοράρει στη δυνατή έδρα της Χόρσενς.Σκόρ πρώτου αγώνα 2-2.Περιμένουμε κι εδώ την εμφάνιση του όβερ επίσης στο 1,55!
  • Ακόμη ένα πιθανό όβερ στο Έλφσμποργκ-Γκάις.Από καθαρή τύχη δεν έκανε την εμφάνισή του το σημείο στις αναμετρήσεις τους την προηγούμενη αγωνιστική.Υπάρχει και το περσινό 1-3 στη μέση που δεν το ξεχνούν οι γηπεδούχοι...
  • Το 1,80 της Βαλένθια μπορεί να μην αποτελεί δώρο αλλά θα συμπεριληφθεί στις επιλογές μου.Η έδρα της αποτελεί πραγματικό φρούριο και νομίζω ότι θα δούμε ματς-θρίλερ σήμερα και αν αποκλειστούν οι νυχτερίδες αυτό θα γίνει ακόμη και με νίκη τους.
ΠΡΟΤΑΣΗ:
123.ΕΛΣΙΝΚΙ-ΓΙΑΡΟ Όβερ 1,55
125.ΧΟΡΣΕΝΣ-ΚΟΓΚΕ Όβερ 1,55
127.ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ-ΓΚΑΙΣ Όβερ 1,65
131.ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 1 1,80

Σε τέτοιους ρυθμούς θα χορεύει το Μεστάγια το βράδυ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου