powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 21 Απριλίου 2012


Καλησπέρα σας.Γι' ακόμα μια φορά δεν πληρωθήκαμε για ένα ματς,αφού η Βόλφσμπουργκ δεν τα κατάφερε να σκοράρει και η Φορτούνα δεν ολοκλήρωσε την αντεπίθεσή της.Σήμερα υπάρχει ποδοσφαιρικός οργασμός καθώς πολλές ομάδες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί αλλά οι κηδείες δεν αποτελούν σπάνιο φαινόμενο τέτοιες μέρες...

  • Από Πρέμιερ στη μάχη για την παραμονή θα κρατήσω την Μπόλτον.Αν και μας πλήγωσε την τελευταία φορά που την εμπιστευτήκαμε με τη Φούλαμ θεωρώ ότι κρατά την τύχη της στα χέρια της,είναι ξεκούραστη και νικώντας σήμερα την αδιάφορη Σουόνσι θα πάρει ανάσα.Ας μην ξεχνάμε τις 3 σερί νίκες κόντρα στις αντιπάλους της για την παραμονή και την καλή εμφάνιση με τη Νιουκαστλ.
  • Νιούκαστλ είπα και θα τη στηρίξω αφού πάει με σπασμένα φρένα κόντρα σε μια αδιάφορη Στόουκ και με δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.Πέρα απ'αυτό αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή για τη στήλη σε όλα τα ποσοστά.
  • Τότεναμ.Δύσκολο το ματς στην ΚΠΡ που καίγεται,αλλά είναι καιρός να σοβαρευτεί και να ανακτήσει τους χαμένους βαθμούς στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.Ποιοτικά η διαφορά είναι προφανής.
  • Όβερ στο Σιντ Τρούιντεν-Βέστερλο.Στα 3 προηγούμενα μεταξύ τους με φόντο την παραμονή επαληθεύτηκε το σημείο και κάτι αντίστοιχο περιμένω σήμερα.
  • Η Αλμερία προέρχεται από άσχημο σερί με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός πλέι οφ.Δεν μπορώ όμως να παραγνωρίσω ότι επιστρέφει ο αρχισκόρερ της κατηγορίας,ότι έχει τα περισσότερα 2 ημίχρονο εκτός έδρας καθώς και ότι αντίπαλός της είναι η πεσμένη Καρταχένα 
  • Παρόμοια περίπτωση αποτελεί και η Ουντινέζε που στην έδρα της φιλόξενης Κίεβο οφείλει να ανασυνταχθεί στη μάχη για την τρίτη θέση και ο Ντι Νατάλε να πλησιάσει το Ζλάταν στους σκόρερς.
  • Όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να χωνέψω ότι η Εβιάν του Σορλέν και του Γκοβού βρίσκεται τόσο ψηλά.Η Τουλούζ αποτελεί καλή ομάδα,έριξε τρίμπαλο στη Λυών και έδειξε ότι επιζητά τη διάκριση.Στο 2,60 με φόρα
  • Πάμε και με το τρένο του Κάνσας.Μετάνιωσα που δεν το τίμησα μεσοβδόμαδα αλλά στην έδρα του ουραγού Πόρτλαντ το 2,20 κεντρίζει το ενδιαφέρον.
  • Σαμπντόρια,Ουέσκα,Χιχόν,Κρου,Σαουθάμπτον,Μπρεστ απ'έξω
  • Όβερ σε Κολοράντο,Ατλ.Ραφαέλα,Τσέστερφιλντ,Βάαλβάικ,
  • Κλείνω με το διπλό της Ζούλτε Βάρεγκεμ που φορμαρίστηκε εντυπωσιακά λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου με την αλλαγή προπονητή και μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό της αν επαναλάβει εμφανίσεις όπως την τελευταία με τη σημερινή της αντίπαλο.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΤΕΤΡΑΔΑ
262.ΜΠΟΛΤΟΝ-ΣΟΥΟΝΣΙ 1 1,95
263.ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΤΟΟΥΚ 1 1,55
343.ΚΠΡ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2 1,80
362.ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ-ΒΕΣΤΕΡΛΟ Όβερ 1,55

ΑΠΟΔΟΣΗ:8,4

ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5
306.ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ 2/2 3,75
337.KIEBO-OYNTINEZE 2 2,25
350.ΕΒΙΑΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ  2 2,60
358. ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΝ 2 2,50
384.ΠΟΡΤΛΑΝΤ-ΚΑΝΣΑΣ 2 2,20

Ωραίο mash up
http://www.youtube.com/watch?v=__3McxusO7Y

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου