powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/3 By Malamadre


Καλησπέρα αλάνια.Υπάρχουν παιχνίδια εξ αναβολής κυρίως σήμερα στο πρόγραμμα και ας δούμε τι θα κρατήσουμε.
  • Πάρμα.Πολύ καλή εμφάνιση με τη Νάπολι και σφαγή από τη διαιτησία για τους γηπεδούχους που με νίκη σήμερα θα κάνουν άλμα 6 θέσεων και θα πάρουν βαθιά ανάσα στη μάχη της παραμονής.Ότι σπέρνεις θερίζεις λέει ο λαός και θεωρώ ότι η σπορά στο ματς με τη Νάπολι,αλλά και η δουλειά που γίνεται επί Ντοναντόνι θα αποδώσει καρπούς σήμερα.Από τη Φιορεντίνα λείπει ο παίκτης-βαρόμετρο και πρώτος σκόρερ Γιόβετιτς και δε νομίζω να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία.
  • Μπόκα.Έκανε συντήρηση δυνάμεων στο πρωτάθλημα,κρατώντας φρέσκους βασικούς για το σημερινό ματς.Σε 6 επίσημα παιχνίδια δεν έχει δεχτεί γκολ και το Λιμπερταδόρες αποτελεί βασικό στόχο για φέτος.Έχασε ήδη 2 βαθμούς στην πρώτη αγωνιστική.οπότε θα παρουσιαστεί πολύ σοβαρή σήμερα.Έχει και ιδιαιτερότητες αφού είναι αργεντινοβραζιλιάνικη κόντρα,δε θα το πάρει αψήφιστα.
  • Τότεναμ.Θα την καθαρίσει τη Στίβενέιτζ μετά τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα θέλω να πιστεύω.Το κύπελλο αποτελεί ευκαιρία για τίτλο και θα το χτυπήσουν οι Λονδρέζοι αφού στο πρωτάθλημα υπάρχει βατό πρόγραμμα ως το τέλος.Ξέσπασμα λοιπόν περιμένουμε και όχι απλά νίκη.
  • Γιουβέντους.Πρέπει επιτέλους να βγάλει χαρακτήρα και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα σαν ίση προς ίσο με τη Μίλαν.Κάσερες και Μπονούτσι βασικοί πίσω αλλά μου φτάνουν και μου περισσεύουν.Μπορούμε έστω και μισό-μηδέν.
  • Αν προλάβετε καλά σημεία από μπάσκετ φαίνονται το under 142.5 στο Ηλυσιακός-Αρης και το διπλό της Μπιλμπάο στην Μπανταλόνα.
ΠΡΟΤΑΣΗ
164.ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 1,60
165.ΠΑΡΜΑ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1 2,10
167.ΤΟΤΕΝΑΜ-ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ +1 1 1,40
176.ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 1 1,70

ΑΠΟΔΟΣΗ:8

Καλά τα λέει ο τύπος.Rise up and do something for yourself

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου