powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/3 By Malamadre


Ένα από τα χειρότερα σαββατοκύριακα μας επιφύλαξε ο Μάρτης στοιχηματικά αφού τα αποτελέσματα που ήρθαν δεν πλησίασαν καν τις εκτιμήσεις μας.Βέβαια,ή ένα ματς χάσεις ή όλα πάλι κουβά πας,οπότε ξεκινούμε από την ίδια βάση περιμένοντας να επιστρέψουμε δυνατοί.
Δευτέρα σήμερα με μπόλικα ματς από τα οποία ξεχώρισα 3.
  • Τον άσσο της Γκόου αχέντ ιγκλς.Ανατρέξτε στη στήλη της Παρασκευής όπου όσα λέγαμε επαληθεύτηκαν.Με κεκτημένη ταχύτητα μετά την 7άρα και την 4άρα πάμε να πάρουμε στην καλή μας έδρα και την ΦΚ Αιντχόφεν την οποία πετυχαίνουμε σε καθοδική πορεία.
  • Τον άσσο της Νταντί Γιουνάιτεντ.Συμφωνώ ότι η Ινβερνές αποτελεί αξιόλογο σύνολο αλλά πιστεύω ότι η Νταντί θα χτυπήσει την τετράδα και την έξοδο στην Ευρώπη.Τα διοικητικά της τη βοηθούν ενώ και αγωνιστικά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
  • Η Μόναχο 1860 εκμεταλλεύεται φέτος την αχανή έδρα της και με 2 αγώνες λιγότερους βρίσκεται στο -9 από την κορυφή την οποία αν συνεχίσει τις τελευταίες εμφανίσεις θα κυνηγήσει με αξιώσεις.Η παράδοση απόλυτη 7-0-0,η φόρμα στα κόκκινα...δε θέλει κι άλλο για να τιμήσουμε το 2,20 κόντρα στη Σαν Πάουλι.
ΠΡΟΤΑΣΗ:
341.ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ-ΦΚ ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ 1 1,80
349.ΜΟΝΑΧΟ 1860-ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ 1 2,20
353.ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ-ΙΝΒΕΡΝΕΣ 1 1,60

ΑΠΟΔΟΣΗ 6,3

Clouds....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου