powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ 22/3 By Malamadre


Καλησπέρα σας.Η Ισπανία ήρθε ανάποδα στα αποτελέσματα,η Βαλενσιέν έμεινε με δέκα και δεν άντεξε και η το Λόκερεν-Σερκλ πρέπει να είναι το μόνο ματς που έμειναν και οι δύο ομάδες εκτός του στόχου.Στον αντίποδα πιάσαμε και τις 3 γκέλες των φαβορί(Μονπελιέ,Μπάγερν,Λίβερπουλ)αλλά τι να το κάνουμε?Όλο εκπλήξεις αυτό το στοίχημα...
Σήμερα:
  • Το σημείο της ημέρας είναι το όβερ 137,5 στο-Μπαρτσελόνα-Ουνίξ Καλάν.Για να το κάνω πιο λιανό πρέπει να βάλει τουλάχιστον 70 η Μπάρτσα και πάνω από 65 η Ουνίξ.Εύκολα λέω εγώ.1,80 μας δίνει
  • Ισπανία με τι ψυχολογία να παίξουμε μετά από τόσα χαστούκια το διήμερο?Τέλος πάντων. Βολικές ισοπαλίες σε Μπέτις-Εσπανιόλ(εδώ βοηθάει και η παράδοση)και Σαναταντέρ-Σεβίλλη.Και το NG καλό στο δεύτερο.
  • Η Μάλαγα μένει μόνη τέταρτη αν κερδίσει και σε απόσταση βολής από τη Βαλένθια.Δε νομίζω να κλωτσήσει την ευκαιρία που της παρουσιάζεται.
  • Η Μπράγκα στα κόκκινα.Περνάει από κάθε ματς νικηφόρα και μπορεί φυσικά να το κάνει και σήμερα και να διεκδικήσει κόντρα στην Μπενφίκα το κύπελλο.Η Ζιλ αγωνίστηκε και τη Δευτέρα,οπότε υπάρχει και η σωματική καταπόνηση.
  • Κλείνω με τη Βελέζ που θα το πάρει περπατώντας το ματς με την Κίτο.Δεν ξεχνά και την τριάρα εκεί μέσα...
ΠΡΟΤΑΣΗ

200.ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΣΕΒΙΛΛΗ NG 1,90
203.ΜΑΛΑΓΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1 1,55
204.ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΚΙΤΟ 1 1,30
727.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ Όβερ 1,80

ΑΠΟΔΟΣΗ:6,9

Τέρμα την ένταση ξάπλα και χανόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου