powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗ 13/3 By Malamadre


Η Βιγιαρεάλ είναι επιπόλαιη και με την άμυνα που έχει δε θα με παραξενέψει να μπλέξει πολύ σοβαρά.Μετά τη Σαραγόσα και η Χετάφε τη γλέντησε αν και επιθετικά υπάρχει ποιότητα...
Τα άλλα δύο σημεία πέρασαν αλλά δεν έπιασε τόπο η ανατροπή των Τούρκων.
Σήμερα:
  • Μαικόν,Λούσιο,Σάμουελ,Ζανέτι,Σνάιντερ,Φορλάν,Μιλίτο,Στάνκοβιτς,Καμπιάσο,Σέζαρ, Πόλι.Η ενδεκάδα αυτή θα παραταχθεί σήμερα με στόχο τους 8 του champions league.Πείτε μου εσείς ότι δεν μπορούν να κερδίσουν αυτοί οι παίκτες οποιαδήποτε αντίπαλο.Θέληση είδα ότι υπάρχει,πήραμε νταηλίκι το διπλό στο Κίεβο,θα πάρουμε και την πρόκριση σήμερα.
  • Η Βασιλεία θα πρέπει να κλειστεί αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης.Το 2,50 στο under ίσως να μην είναι δώρο αλλά σίγουρα αξίζει της προσοχής μας αφού μου φαίνεται υπερβολικό.Χωρίς τον Σβαστάιγκερ η Μπάγερν μας έχει αποδείξει ότι δυσκολεύεται γενικά.Οι Ελβετοί και να βρεθούν πίσω στο σκορ το βλέπω δύσκολο να βγουν μπροστά.
  • Το διπλό της Ανζέ κόντρα στην ουραγό Αμιάν προσφέρεται στο 2,90.Κυρίως η ανικανότητα των γηπεδούχων με ωθεί προς τα εκεί.Σε παρόμοιο παιχνίδι που μόλις πέρασε η Αμιάνα έφαγε 3 με κατεβασμένα χέρια από την Αρλ που βρίσκεται σε παρεμφερή θέση με την Ανζέ.Γιατί να μην έχουμε επανάληψη της ιστορίας?
  • Λίβερπουλ και Έβερτον έχουν πλέον πρωταρχικό στόχο το κύπελλο.Το Χ στο ημίχρονο το συνηθίζουν.Στο 1,95 το παίρνω και λέω και ευχαριστώ.
  • Πάμε Περού.Αλιάνσα και Νασιονάλ έχουν φέρει όβερ σε ΟΛΑ τους τα ματς για λιμπερταδόρες και εγχώρια πρωταθλήματα πλην ενός.Γιατί όχι και σήμερα?
  • Καλός και ο άσσος της Ιντιάνα με το Πορτλάντ για το NBA.Πολύ δυνατή έδρα για τους γηπεδούχους.Δε νομίζω να αντέξουν οι Μπλέιζερς που δεν έχουν καμιά σπουδαία επίδοση εκτός,αντίθετα με την έδρα τους. Κλίβελαντ και Ντένβερ αποτελούν καλές επιλογές επίσης σύμφωνα με ένα γνώστη του είδους.
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5
101.ΑΜΙΑΝ-ΑΝΖΕ 2 2,90
104.ΙΝΤΕΡ-ΜΑΡΣΕΙΓ 1 1,85
105.ΜΠΑΓΕΡΝ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ Under 2,50
125.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ Χ ΗΜ 1,95
128.ΑΛΙΑΝΣΑ ΛΙΜΑ-ΝΑΣΙΟΝΑΛ Over 1,85

Καλή επιτυχία

Συνεχίζουμε ηλεκτρονικά

1 σχόλιο: