powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/11 By Malamadre


Μου την έχει δώσει λίγο τελευταία που χάνουμε ένα ματς.Τη γλυτώνω τη Σάντερλαντ με τη Φούλαμ την προηγούμενη βδομάδα που έσπασε στο Χ αλλά δινόταν στο 2,οο με την προοπτική ότι θα κερδίσει τη Γουίγκαν.Αποτέλεσμα:Σε 2 κολλητά εντός 1 βαθμός με υποδυέστερες κατά τη γνώμη μου ομάδες.Τέλος πάντων.Ας γυρίσει ο Γουέλμπεκ και ας την πιάσουμε σε κανά μεγάλο διπλό στο μέλλον...
Σήμερα έχουμε μία τετράδα που ως βασικό κριτήριο έχω λάβει τη δυναμικότητα κάθε ομάδας και η φόρμα δευτερευόντως ευνοεί επίσης.
382.ΣΙΕΝΑ-ΙΝΤΕΡ 2 2,10
398.ΓΑΝΔΗ-ΓΚΕΝΚ 1 1,80
399.ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ-ΑΑΡΧΟΥΣ 1 1,90
431.ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2 2,20
Τεκμηριώνω γρήγορα:
Η Ίντερ περασμένη στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να επικεντρωθεί στην αναρρίχηση στη βαθμολογία του Καμπιονάτο και ήμαρτον στο 2,10 αξίζει να πονταριστεί στην καλή αλλά μικρή Σιένα.
Η Γάνδη απότελεί υπόδειγμα ομάδας φέτος στο Βέλγιο και σ'αυτό το ντέρμπι που θα μπορούσε να σκοντάψει ευνοείται από τη χρονική συγκυρία αφού η αντίπαλος της έρχεται από την εφτάρα της Βαλένθια και δεν την έχω ικανή να σηκώσει κεφάλι.Τρίποντο και σε απόσταση βολής από το άλλο τρένο την Άντερλεχτ.
Η Άαλμποργκ πέρασε αέρας από τη δυνατή έδρα της Μίντιλαντ την περασμένη αγωνιστική και βρίσκεται σε καυτή φόρμασ.Μαζί της.
Ήρθε η ώρα και για το διπλό της Σεβίλλης μετά από συνεχείς καλές μα αποτυχημένες απόπειρες.
ΤΕΤΡΑΔΑ 2
366.ΒΑΑΛΒΑΙΚ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 2 1,85
380.ΚΑΛΙΑΡΙ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1 1,75
423.ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ Ο 1,85
434.ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ-ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ 1 2,30
Απλά να αναφέρω ότι στο βραζιλιάνικο καίγονται και οι δύο για βαθμούς και θα παίξουν και οι δύο για τη νίκη,οπότε έχουμε πολύ πιθανό όβερ,
η Μπάνφιλντ έχει σταθερή ανόδική πορεία από την πρώτη νίκη της και μετά και το 2,30 το θεωρώ υψηλό
Καλή επιτυχία.
Πάρτε και ένα βίντεο που θα σας βάλει σε λίγες σκέψεις και αφορά την άσφαλτο...
και ένα πολύ δυνατό από ffc και πάντα επίκαιρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου