powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/9 By Malamadre


Γεια σας αλάνια.Από την Κυριακή έχουμε να τα πούμε που τα πήγαμε μέτρια με 2 στα 4 σημεία στην πρόταση.Η Βερόνα πέρασε και χάρηκα γιατί θα τη στηρίξω φέτος,όπως και η Γκρέμιο.
Το βραζιλιάνικο το χάσαμε στο γκολ ενώ απογοητεύτηκα από τη Σαν Λούις που έκανε πισωγύρισμα με την ήττα αυτή.
Για το σύστημα που πήγαμε χάλια δε χαλιέμαι ιδιαίτερα αφού οι ισοπαλίες εμπεριέχουν ρίσκο έτσι κι αλλιώς και άλλοτε μας κάνουν το χατήρι άλλοτε όχι.Πάμε στα φρέσκα τώρα.
Ξεκινάω με κάποιες ιδέες για νικητές ομίλων που προσφέρονται σε καλές τιμές σε Champions και Europa League.Θα τις αναφέρω με τη σειρά που τις πιστεύω:
Λάτσιο 1,90.Ενισχυμένη σε όλες τις γραμμές και με δίδυμο-φωτιά μπροστά δε νομίζω να απειληθεί από Ζυρίχη, Βασλούι και Σπόρτινγκ πουν θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση.Μαζί με Γιούβε τις θεωρώ ικανές για να μπούνε σφήνα στη διεκδίκηση του Καμπιονάτο
Τβέντε 2,35 Εμπειρία,φόρμα και όνομα με οδηγούν εδώ.Καλή και η Φούλαμ αλλά ένα σκαλοπάτι κάτω νομίζω.Οντένσε και Βίσλα για την έκπληξη
Μάντσεστερ Σίτι 2,20 Τρόμαξα σε όσα ματς την είδα ως τώρα.Από τη μέση και μπροστά σίγουρα ότι καλύτερο αυτήν την περίοδο.Δε θα το αφήσω παρά το όνομα της Μπάγερν.
Ντόρτμουντ 2,45 Έτοιμη καλοκουρδισμένη μηχανή από πέρσι με ελάχιστες απώλειες θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί αυτές της Άρσεναλ και με αρχή το μεταξύ τους ματς να πάρει τα ηνία του ομ'ιλου.
Στόουκ 2,90 Ευχάριστη έκπληξη φέτος πιστεύω πως με την έδρα της και τη δυναμική του παιχνιδιού της θα ξεπεράσει Ντιναμό Κιέβου που δίνεται φαβορί αλλά και την αλλοπρόσαλλη Μπεσίκτας σε τιμή λουκούμι.
Πόρτο 1,85 Κι άλλη ομάδα μοντέλο που δεν περνάει απαρατήρητη παρά τη φυγή Φαλκάο και Βίλας Μπόας.Ζενίτ και Σαχτάρ δεν περνούν απαρατήρητες αλλά δεδομένου ότι η Πόρτο δίνει βαρύτητα στην Ευρώπη αφού εγχώρια περνάει αέρας αξίζει την εμπιστοσύνη μου.
Σε σύστημα 4-5-6 αποτελεί την πρόταση μου.
Εναλλακτικά μου αρέσουν:Μέταλιστ,Αννόβερο,Λοκομοτίβ.

Σημερα βλέπω:(Πρόταση τα έντονά)
Αφού χάσαμε λόγω ώρας 2 δυνατούς άσσους στο Ευρωμπάσκετ πάμε με αυτόν της Λιθουανίας με χάντικαπ 3,50 πόντων ενάντια στη Γαλλία.Η έδρα θα παρασύρει τους γηπεδούχους που άν βρουν ρυθμό δε σταματιούνται.
Από Γαλλία Β κρατάω Μονακό που μπορεί να κάνει την πρώτη της νίκη,ενώ καλά πληρώνει και το όβερ.
Πιθανές ισοπαλίες:Ναντ,Χάβρη,Μετς,Ιστρ με τη σειρά που τις αναφέρω.
Από Βέλγιο προφανές το διπλό της Γκενκ που έχει βρει ηρεμία και αναζητά την πρώτη εκτός έδρας στο τοπικό ντέρμπι με τη Σιντ Τρούιντεν στην οποία επικρατεί μια αναστάτωση.
Πάω επίσης με το Χ2 της Σλίγκο Ρόβερς στο ντέρμπι κορυφής με την αντίπαλο του παοκ Σάμροκ.Μεσοβδόμαδο ματς για το Ουεφα και ανάγκη διατήρησης κοντά στην κορυφή της Σλίγκο με οδηγούν στο 1,71.
Κλείνω με το όβερ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες.
Γκόου Αχέντ και Σεντ Πάτρικς πλύ καλά σημεία αλλά μικρά.
ΑΥΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ.Καλή επιτυχία
Κάπως έτσι θα το καρφώσουμε και σήμερα...GO SLIGO
ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΞΕΝΙΤΙΑ...ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΟΡΌ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου