powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/9 By Malamadre


Καλημέρα σε όλους.Χθες δυστυχώς σε μία καλή μέρα δεν μπόρεσα να ανεβάσω προτάσεις αλλά ελπίζω να πάει ακόμα καλύτερα η Κυριακή.
Θα μας απασχολήσουν κυρίως:
Ιταλία που πηγαίνει πολύ καλά με ξεκάθαρα φορμαρισμένες ομάδες
Σουηδία και Νορβηγία που φτάνουν προς το τέλος και υπάρχει πλέον ξεκάθαρο κίνητρο για το τελικό πλασάρισμα σε κορυφή και ουρά.
Ξεκινάμε:
  • Χειρότερη Μπόχουμ δε θα μπορούσε να περιμένει κανείς και από κοντά ακολουθεί και η Ντούισμπουργκ.Τη γηπεδούχο την έχουμε αποφύγει ως τώρα(και καλά κάναμε)αλλά ίσως ήρθε η ώρα να πάρει επιτέλους νίκη και το 2,20 είναι τίμιο.Πολύ καλό και το όβερ στο 1,70.
  • Στα εγχώρια βλέπω Ξάνθη.Ηττήθηκε τρεις φορές από 3 ανώτερες ομάδες στο γκολ αν και εμφάνισε πολύ καλό πρόσωπο,είχε φάσεις,πέτυχε γκολ.Μπορεί να το κάνει και με τον ΟΦΗ αλλά να πάρει επιτέλους και το τρίποντο.Καλοί οι κρητικοί αλλά χωρίς αγώνες στα πόδια δε βλέπω να παίρνουν κάτι.
  • Πάμε Καμπιονάτο όπου έχουμε 2 διπλά και έναν άσσο στο μενού.
Η Ουντινέζε από τα προκριματικά με την Άρσεναλ μέχρι και σήμερα παίζει μπαλάρα και κοιτάει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα.Στην Κάλιαρι που έριξε πέρσι 4 και με απόδοση 2,45 δε βρίσκω λόγο να μην την ποντάρω.Μόνο αρνητικό το ματς την Πέμπτη στη Σκωτία αλλά νομίζω ότι βάρος θα δοθεί εδώ.
Υπάρχει βέβαια και η μεγάλη ασπρόμαυρη Ιταλική ομάδα που λέγεται Γιούβε.Φέτος είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή.Παίζει πολύ καλή μπάλα,έχει παίκτες να την κουβαλήσουν στα δύσκολα,έχει βάθος,ομοιογένεια και στη Σιένα έδειξε ότι μπορεί να πάρει τα εκτός που χρειάζεται.Μας δίνεται σε πολύ μικρότερη τιμή από την Ουντινέζε αλλά και πάλι θα τη στηρίξω κόντρα σε μία Κατάνια που δε μου λέει κάτι.
Κλείνω με τον άσσο της Πάρμα στο 2,60.Ένας φίλος άρρωστος Ρόμα μου έλεγε εδώ και καιρό ότι μόνο όταν φύγει ο προπονητής θα παίξει μπάλα η ομάδα.Είδαμε να συμβαίνει χθες με την Ίντερ,θα το δούμε και στο μέλλον με τη Ρόμα.Προς το παρόν κόντρα και πάλι κόντρα.Θα το παστελώσει ο Τζιοβίνκο και θα πάρουμε το τριποντάκι.
  • Σκανδιναβία για τη συνέχεια και θα στηρίξω την Τρέλεμποργκ στη μάχη για την παραμονή.Η Έρεμπρο σίγουρα είναι καλύτερο σύνολο αλλά η αδιαφορία της δεν περνάει απαρατήρητη και εμείς οι Τρελοιμποργκ δεν είμαστε τίποτα πεταμένοι...
  • Λίγο παραδίπλα στην εξωτική Νορβηγία έχουμε μάχη στην κορυφή μέχρι τέλους για τον πρωταθλητή και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.Θα στηρίξω Τρομσό και Ρόζενμποργκ σε καλά ποσοστά 2,20 και 2.40 αντίστοιχα.Εξάποντα τα ματς αλλά μόνο έτσι θα πετύχουν τους στόχους τους.
  • Την ΚΠΡ την έπαιξα και στην πρεμιέρα αλλά έφαγε ντόρτι (καταλάθος).Σήμερα εμφανώς ενισχυμένη μπορεί τη νίκη με ηγέτη τον Μπάρτον και αντίπαλο την Άστον Βίλα που δεν πατάει καλά.Μας το έριξαν στο 2,00 αλλά πάλι θα το τιμήσω.
  • Από Ισπανία κρατάω τον άσσο της Χιχόν που πρέπει να ξεκολλήσει από τον πάτο και με τη Σανταντέρ απέναντί της οφείλει να αδράξει την ευκαιρία.Πελατειακές οι σχέσεις των δύο.
  • ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ:Σιένα Ιντεπεντιέντε,Μπέιρα Μαρ,Κόρδοβα

Φτάνει τόσο.Καλή επιτυχία σε όλους
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
ΤΡΙΑΔΑ 1
454.ΞΑΝΘΗ-ΟΦΗ 1 1,85
498.ΧΙΧΟΝ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ 1 2,00
503.ΠΑΡΜΑ-ΡΟΜΑ 1 2,60

ΑΠΟΔΟΣΗ:9,6

ΤΡΙΑΔΑ 2
456.ΚΑΛΙΑΡΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2 2,45
457.ΚΑΤΑΝΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 1,80
475.ΚΠΡ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 1 2,00

ΑΠΟΔΟΣΗ 8,8

ΤΡΙΑΔΑ 3
472.ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ-ΕΡΕΜΠΡΟ 1 2,20
488.ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΑΛΝΤ-ΤΡΟΜΣΟ 2 2,40
500.ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2 2,20

ΑΠΟΔΟΣΗ 11,6

Το καλοκαίρι έφυγε λέει το άσμα...Σε άλλους ρυθμούς σιγά σιγά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου