powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/9 By Malamadre


Ξεκινάμε με όβερ Αταλάντα αδέρφια που θα περιλαμβάνεται και στην πρόταση και σε λίγο τα υπόλοιπα

Καλή σας μέρα καλοί μου άνθρωποι.ΤΑΜΕΙΟ χθες με απόδοση 15 και πάμε να τα τριτώσουμε για την εβδομάδα.Η Τουλούζ μας έδωσε αυτό που μας πήρε προχθές η Λαβάλ και είμαστε ικανοποιημένοι.
Σήμερα προβλέπεται να έχουμε τη χαρά του όβερ.Πολλά καλά ματς,το καμπιονάτο φαίνεται να έχει καλές επιλογές αλλά όλα αυτά μέχρι αποδείξεως του εναντίου...
Στη Σκωτία έχουμε το τεράστιο ντέρμπι που μπορεί να κριθεί στο β' μέρος και να μας δωσει το 1,80 στο Χ ημίχρονο.
Η Τότεναμ εδώ και μια τριετία κερδίζει με το ίδιο σκορ τη Λίβερπουλ.Μεγάλο ματς το σημερινό, ξεκινάει από το Χ και τείνει στον άσσο κατά τ γνώμη μου.Ξεκούραστοι οι Λονδρέζοι στο πρώτο μεγάλο στοίχημα της χρονιάς για την επιστροφή στα σαλόνια.
Φέενταμ για τη συνέχεια στο ξεχασμένο ματς από Β Ολλανδίας.Αν ήταν ΠΑρασκευή θα το τιμούσα σίγουρα στο 1,80 κόντρα σε μια μέτρια Έμεν.
ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ 2η αγωνιστική και βλέπω:
Άσσους σε Λάτσιο-Ουντινέζε και Κατάνια με τη σειρά που τα ανέφερα.Οι δύο πρώτες είναι τρομακτικές μπροστά και δεν κωλώνουν πουθενά.Θα τις στηρίζω ανεξαρτήτως αντιπάλου όταν είναι δίκαιες οι αποδόσεις(όπως σήμερα).Η Κατάνια έπεσε στο 1.80 θα την αφήσω εκτός.
Το τρένο βεβαίως λέγεται Γιουβέντους και μας έδειξε με πόσους τρόπους και παίκτες μπορεί να πετύχει γκολ φέτος .ΔΙΠΛΟ
Ιαοπαλία στο Πάρμα-Κίεβο και κλείνω από Ιταλία.
Η Ντόρτμουντ μας έχει μπερδέψει φέτος αλλά έδειξε την Τρίτη να σοβαρεύεται αφού άδικα δεν πήρε το τρίποντο από την Άρσεναλ.Σήμερα θα πάρει το ματς με το Αννόβερο και θα εκμεταλλευτεί την πιθανή ισοπαλία στο Σάλκε-Μπάγερν(χωρίς Ριμπερί,πιθανώς Γκόμεζ και ένα γήπεδο να κράζει το Νόιερ).
Τη Σάντερλαντ περιμένω να την ποντάρω εναγωνίως αφού δεν αξίζει τη θέση που έχει αλλά τη βρίσκω εναντίον της καλής Στόουκ...Τι να πώ?
Ουτρέχτη για τη συνέχεια που παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για τη φετινή της πορεία δε δείχνει να μασάει.Γνωστό κατηφορικό το γήπεδο της μπορεί τον άσσο κόντρα στον Ηρακλάκο.
Γιβάσκιλα Σίτι και Τρομσό αποτελούν μια πολύ δυνατή τριάδα με μικρά ποσοστά.
Πάμε στα όβερ:Αεκ,Μίντιλαντ,Βιγιαρεάλ Β,Νάπολι
Ισοπαλίες:Πάρμα Σάλκε Κουόπιο Λυών Σετούμπαλ Λανούς
Κλείνω με τις βραδινές αλήτισσες Τιχουάνα και Μπιλμπάο.Θα τα πάρουν τα ματσάκια με τσαγανό και θα μας κλείσουν ευχάριστα την εβδομάδα με ένα ταμειάκι ακόμα.
ΤΕΛΟΣ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΤΕΤΡΑΔΑ 1

ΑΤΑΛΑΝΤΑ Ο (Δεν την προλάβαμε)
ΛΑΤΣΙΟ 1
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2
ΤΙΧΟΥΑΝΑ 1
ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1

ΤΕΤΡΑΔΑ 2
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2
ΟΥΤΡΕΧΤΗ 1
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β Ο
ΦΕΕΝΤΑΜ 1

ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5-6
ΠΑΡΜΑ Χ
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1
ΑΕΚ Ο
ΝΑΠΟΛΙ Ο
ΤΟΤΕΝΑΜ 1
welcome to tijuana...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου