powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ 15/9 By Malamadre


Αδέρφια μου αλήτες πουλιά χορτάσαμε θέαμα το διήμερο του champion's league.Είδαμε πόσο κοντά είναι οι ομάδες μεταξύ τους και πέσαμε μέσα ή κοντά στις προβλέψεις μας.
Στο μακροχρόνιο στοίχημα μόνο η Πόρτο μας δικαίωσε από την αρχή αφού Σίτι και Ντόρτμουντ έμειναν σε εντός έδρας ισοπαλίες αλλά έχουμε δρόμο ακόμη...
Σήμερα υπάρχουν ματς για όλα τα γούστα και φαίνεται καλή στοιχηματική ημέρα.
Πάμε:
Από μικρά σημεία ξεχωρίζω την Κοπεγχάγη.Έχει την εμπειρία των ευρωπαικών διοργανόσεων και μπορεί να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της.
Από τα ματς των 20:00 καλό φαίνεται και το Χ ημίχρονο στο Αννόβερο που μας προσφέρεται στο δυαράκι.
Πιθανό και το under στο Ντιναμό-Στόουκ.Οι Άγγλοι με τη σκληράδα τους πηγαίνουν σε χαμηλό σκορ σχεδόν πάντα.
Πάμε και στα παιχνίδια που θα συμπεριλάβουμε στην πρότασή μας:
Ξεκίνημα με το διπλό της Μέταλιστ.Την έχω σε εκτίμηση,την είχα προτείνει στο εντός με τηυ Σοσό,έφερε Χ και πήγε και έριξε 4 στη Γαλλία.Η Αούστρια δεν πείθει καθόλου φέτος και δε βρίσκω το λόγο που θα με αποτρέψει να την κοντράρω απόψε.
Η Οντένσε παίζει ανοιχτά σε κάθε ματς και μέσα στην Πολωνία δε θα παραταχθεί διαφορετικά.Καλός φαίνεται ο άσσος λόγω έδρας αλλά το όβερ προσφέρεται σε ελκυστική απόδοση.
Άλλη μια παικτική συμπεριφορά,αυτή της Μπράγκα μας οδηγεί στα ασφαλή μονοπάτια των ισποαλιών.Εδώ βέβαια έχουμε την ιδιομορφία του ενθουσιασμού των Άγγλων που ελέω υποβιβασμού αντλούν λάμψη από την Ευρώπη και ίσως το ματς πάει αλλού...Ίδωμεν.
Αν μου λέγατε πριν κάποια χρόνια για το Ουντινέζε-Ρεν θα απαντούσα σίγουρα 0-1 γκολ.Έλα που φέτος οι Ιταλοί παίζουν μπαλάρα και λόγω αφέλειας δε βρίσκονται ψηλότερα.Αν θυμάστε,πέρσι μας έδωσε ένα σερί καλοπληρομένων όβερ που τα έβγαζε μάλιστα μόνη της παντού με 3άρες και 4άρες.Γιατί όχι (και)σήμερα?
Διπλό Σάλκε δαγκωτό στο ουδέτερο της Ρουμανίας.Ο Ραουλ και η παρέα του μπορούν να μπουν από την αρχή στην κορυφή του ομίλου εκμεταλλευόμενοι το κακό κλίμα της αντιπάλου και τις ευρωπαικές περιπλανήσεις τόσων ετών.
Πάω ξανά με το ανατολικό μπλοκ και κόντρα σε μία προβληματική ομάδα με μία πολύ καλή απόδοση.Στουρμ-Λοκομοτίβ διπλλλλλλοοοοοο...
Ισοπαλία και στο Φούλαμ-Τβέντε και κλείνουμε.

Ελλαδάρα γερά σήμερα,στ'αρχίδια σου που σε γράψανε οι βεντέτες που ψαξανε δικαιολογίες και σε παρατήσανε αφού κονομήσανε από σένα και έφτιαξαν όνομα.Όσοι παίζουν το θέλουν και θα βγάλουν ψυχή.Όσο ξέρουν θα το δώσουν.Το λιγότερο που θα κάνω είναι να στηρίξω στο διπλό με 7.5 πόντους κόντρα στις λουμπίνες τους Γάλλους.
Και στην κόντρα των orthodox brothers πάμε με τη μεγάλη των πλάβι σχολή.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
ΤΕΤΡΑΔΑ ΜΙΚΤΗ
703.ΓΑΛΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 7.5 2 1,75
704.1.5 ΡΩΣΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ 2 1,75
169.ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΒΟΡΣΚΛΑ 1 1,55
172.ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ-ΣΤΟΟΥΚ U 1,55

ΑΠΟΔΟΣΗ:7,3

ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5-6
182.ΑΟΥΣΤΡΙΑ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ 2 2,45
184.ΒΙΣΛΑ-ΟΝΤΕΝΣΕ Ο 1,85
188.ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΡΕΝ Ο 1,80
189.ΣΤΕΑΟΥΑ-ΣΑΛΚΕ 2 2,10
190.ΣΤΟΥΡΜ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ 2 2,30
191.ΦΟΥΛΑΜ-ΤΒΕΝΤΕ Χ 3,10

Έλα γαλλάκι μου...
κάπως έτσι αλλά χωρίς αυτόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου