powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Bundesliga 2011-2012 3.Αγωνιστικη 20.08.2011



Μενου ορεκτικων...

Δυο στις δυο ισοπαλιες εχουν οι νεωφωτιστοι απο το Augsburg αλλα τωρα καλουνται να αντιμετωπισουν μια απο τις δυνατες ομαδες του πρωταθληματος. Αν και παιζουν στην εδρα τους δεν μπορουμε να τους εμπιστευτουμε για θετικο αποτελεσμα λογω της αντιπαλου. Αν ειναι να παρει βαθμους θα το κανει σε αλλα ματς. Το Hoffenheim απο την αλλη ερχεται με κεκτιμενη ταχυτητα απο την νικη επι τις πρωταθλητριας Dortmund και θελει να δειξει οτι δεν ηταν τυχαια νικη. Μπορει να το κανει!



Στο πιο αμφιρροπο ματς της αγωνιστικης αναμετρωνται Stuttgart και Leverkusen. Η Stuttgart προερχεται απο μια ισοπαλια εκτος ερδας(απεναντι στη Gladbach) σε ενα ματς που μαλλον υποτιμησε και δυσκολεύτηκε. H Leverkusen απο την αλλη δυσκολευτηκε και αυτη εντος αλλα ειχε να αντιμετωπισει την καλυτερη φετος ομαδα της Βρεμης. Το παιχνιδι ειναι αμφιρροπο αλλα η εδρα εχει προβαδισμα.



Οι βαυαροι αντιμετωπιζουν το Hamburg και θελουν να σημειωσουν την πρωτη τους νικη για το πρωταθλημα μπροστα στους οπαδους τους. Μεσοβδομαδα πηραν μια ανετη νικη απεναντι στη Ζυριχη και μονο ως θετικο μπορει να αναλογιστει αυτος ο αγωνας. Ο Robben πλεον παιζει και σκοραρει, και με αντιπαλο την "νεανικη" ομαδα απο το Hamburg που φετος δεν πειθει καθολου (φανηκε και απενατι στη Herta 2-2 εντος) μαλλον θα το ξανακανει μαζι με τους συμπαικτες του.



Την εφαγε την σφαλιαρα της η Dortmund την προηγουμενη αγωνιστικη και μαλλον συνειδητοποιησαν οτι δεν θα ειναι ευκολη η πορεια για την υπερασπιση του τιτλου. Απενατι στην Nurnberg εχουν την ευκαιρια να ξαναπαρουν τα πανω τους. Η σκληρη και μαχητικη Nurnberg μεσα σε μια εδρα σαν το Westfalen θα εχει ενα δυσκολο απογευμα..




Το Weserstadion της Βρεμης φιλοξενει τον αγωνα Werder Bremen vs SC Freiburg. Η ομαδας της Βρεμης με βασικο τον "Sokratis" Παπασταθοπουλο δεν καταφερε να φυγει με τον ενα πολυτιμο βαθμο απο την εδρα της Leverkusen με ενα γκολ που δεχτηλε στο 86'. Εδειξε ομως οτι ειναι πιο σοβαρη και πιο ομαδα απο περισυ. Σε αντιθεση με την Freiburg που η ποδυναμωση της ειναι φανερη και προβλεπεται να την οδηγησει σε περιπετειες. Ενας καθαρος ασσος προβλεπεται.



Στο Σαββατοβραδιατικο παιχνιδι της Bundesliga η Köln υποδεχεται την Kaiserslautern. Και οι δυο ομαδες ειχαν μια οχι καλη αρχη (Köln 0 και Kaiser 1 βαθμους) και σε αυτο το παιχνιδι θα κυνηγησουν και οι δυο τους 3 βαθμους. Θα εχουμε σιγουρα ενα νικητη. Για την Köln απων θα ειναι ο βασικος τερματοφυλακας Rensing, ενω οι αντιπαλοι της δεν θα εχουν καποιο προσφατο προβλημα. Δυσκολο παιχνιδι αλλα θα παμε με το διπλο λογω ποιοτητας και ιστοριας.


Κυριως μενου...

FC Augsburg ? - ? TSG 1899 Hoffenheim
Προταση 2


VfΒ Stuttgart ? - ? Bayer Leverkusen
Προταση 1


FC Bayern München ? - ? Hamburger SV
Προταση 1


Borussia Dortmund ? - ? 1.FC Nurnberg
Προταση 1


SV Werder Bremen ? - ? SC Freiburg
Προταση 1


1.FC Köln ? - ? 1.FC Kaiserslautern
Προταση 2

Καλη ορεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου