powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Bundesliga 2011-2012 2.Αγωνιστικη 13.08.2011



Το Στορυ...

Ματς φωτια αναμενονται στη δευτερη αγωνιστικη της Bundesliga μετα απο αυτα που ειδαμε στην εναρξη του γεμανικου πρωταθληματος.
VfL Wolfsburg vs FC Bayern Munich (σημερα) και Bayer 04 Leverkusen vs SV Werder Bremen (Κυριακη) κλεβουν την παρασταση, και η συνεχεια αναμενεται καυτη!

Οι Βαυαροι δεν ξεκινησαν οπως θα περιμεναν. Η ηττα μεσα στο Allianz Arena τους προσγειωσε αποτομα και σημερα θα κανουν το παν για την νικη, για την ψυχολογια τουσ αλλα και για να κλεισουν στοματα. Ribery και Robben ειναι πληρως ετοιμοι με τον γαλλο να δινει το συνθημα δηλωνοντας "να το κανουμε οπως η εθνικη Γερμανιας!".
Απο την αλλη η λυκοι της Wolfsburg δεν ειναι ευκολοι αντιπαλοι. Το εδειξε και με το χαλαρο 0-3 οτι φετος θα ειναι δυνατη. Ενισχυθηκε αρκετα φετος (τελευταια μεταγραφη χθες τον πολυ καλο κεντρικο αμυντικο Marco Russ), παιζει στην εδρα της και θα ειναι δυσκολος αγωνας για την Bayern.
Αν δεν τα καταφερουν σημερα οι Βαυαροι μενουν απο την αρχη πισω... παντως θα δουμε ενα πολυ καλο παιχνιδι!

Σε εναν αλλο αγωνα η Dortmund επισκεπτεται τη μικρη πολη του Ηoffenheim. Μια εδρα οπου περισυ εφυγε με την ισοπαλια. Φετος παντως περιμενουμε την Ηoffenheim ή του υψους ή του βαθους. Δεν νομιζω να δυσκολεψει τους Βεστφαλους στο δρομο προς την υπερασπιση του τιτλου τους. Ξερουν τι πρεπει και πως να το κανουν για να παρουν το διπλο ευκολα ή δυσκολα.

Η Schalke δεν καταφερε να ξεκινησει με θετικο αποτελεσμα στην εναρξη των υποχρεωσεων της στην Στουτγαρδη (μια εδρα πουυ φετος θα δυσκολεψει πολλους). Τωρα παιζει στην εδρα της και ολοι σκεφτονται μονο τους τρεις βαθμους απενατι στην Κöln.
Μια Κöln που φετος την πιστευουμε, τουλαχιστον για παραμονη, αλλα εχει δυσκολους αγωνες στην αρχη του προγραμματος και μεσα στο Gelsenkirchen εχει λιγες ελπιδες ..
Η Schalke εχει την ποιοτητα να παρει το παιχνιδι.

Αμφιρροπο παιχνιδι στη Νυραμβεργη. Και οι δυο ομαδες μπηκαν δυνατα στο πρωταθλημα με νικη. Ειναι δεμενες και συμπαγεις ομαδες, με υπομονη και σχεδιο και θα διεκδηκισουν θεση στην πρωτη εξαδα. Σε αυτο το παιχνιδι ισχνο προβαδισμα εχει η εδρα.

Το Freiburg φετος ειναι αποδυναμωμενο. Στο πρωτο παιχνιδι τα βρηκε σκουρα με την νεοφωτιστη Augsburg και γενικα θα ειναι δυσκολη η χρονια γι'αυτο. Απο την αλλη η γνωστη , αποτελεσματικη οποτε πρεπει, Mainz, θα κανει αυτο που ξερει καλα απο περισυ για να ντουμπλαρει τις νικες της. Ενα ωραιο διπλο προβλεπεται..

Στον αγωνα του Αμβουργου προβαδισμα εχει η εδρα. Aν και δεν ειναι να εμπιστευεσαι αυτη την ομαδα φετος, την προκυμενη περιπτωση θα παμε με τον ασσο, καθοτι η αντιπαλος Herta δεν φενεται ικανη για τετοιο διπλο. Απο αλλου θα παρει τους βαθμους που θα χρειαστει.

Ενταξει εκανε το διπλο στο Μοναχο η Munchenglanbach αλλα δεν ηταν παρα εκπληξη. Τωρα απεναντι στη Stuttgard θα φανει τι μελι γενεστε. Η Stuttgard φετος κοιταει ψηλα και μπορει να χτυπησει τριαδα. και επειδη φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι ενα ακομα τριποντο στην αρχη ειναι οτι πρεπει. Διπλο με φορα!


Οι προτασεις...

TSG 1899 Hoffenheim
? - ? Borussia Dortmund
Προταση 2

VfL Wolfsburg ? - ? FC Bayern Munich
Προταση 2

FC Schalke 04 ? - ? 1.FC Köln
Προταση 1 over

SC Freiburg ? - ? 1.FSV Mainz 05
Προταση 2

1.FC Nurnberg ? - ? Hannover 96
Προταση Χ(1)

Hamburger SV ? - ? Herta BSC Berlin
Προταση 1

Borussia Mönchengladbach ? - ? VfB Stuttgart
Προταση 2 over

Καλη μπαλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου