powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011



Γεια σας παληκαρόπουλά μου.Το περασμένο Σ/Κ αγγίξαμε ένα καλό ταμείο αλλά με 4 στα 6 περιοριστήκαμε σε ένα ελάχιστο κέρδος.Αν δεν έτρωγε την κόκκινη το Κάνσας...
Ξεκινάει δυνατό στοιχηματικό τριήμερο με πρεμιέρα στο Νησί και πάρα πολλές επιλογές για τις οποίες όμως θα μιλήσουμε αύριο.
Σήμερα έχουμε Β Ολλανδίας Γαλλίας και Γερμανίας με τις οποίες θα ασχοληθούμε κυρίως.
Η Β Γαλλίας κάθε χρόνο μου προσφέρει κάποια καλά ταμεία λόγω ισοπαλιών και δεν υπάρχει λόγος να πάψουμε να τις κυνηγάμε φέτος.
Η Αμιάν και η Χάβρη έπαιξαν και μεσοβδόμαδα για το κύπελλο με το νικητή να κρίνεται στο 92...Πιο συγκρατημένες σήμερα μπορούν να το φέρουν το Χ.
Η Ανζέ με την Ιστρ πέρσι αποτελούσαν ιδανικές σφιχτές ομάδες για ισοπαλία.Το περσινό μάλιστα το είχαμε προτείνει και εδώ μέσα και μας δικαίωσε...2-2 το βλέπω...
Η Γκιγκνάμπ έχει την ποιότητα αλλά η Μετς παράδοση και εμπειρία...
Η Ντέρι είναι ανεβασμένη αλλά δεν ξεχνώ ότι η Σεντ Πάτρικς πριν τον αποκλεισμό στην Ευρώπη δεν έχανε πουθενά.
Παρομοίως και η έμπειρη Γουαδαλαχάρα μπορεί να αντισταθμίσει την καλύτερη Μονάρκας και να τσιμπήσει το βαθμό όπως πολύ καλά ξέρει να κάνει.
Από τη Β Ολλανδίας επίσης κρατάω σήμερα το Χ2 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς που μας έβγαλε ασπροπρόσωπους την περασμένη εβδομάδα(αλλά και την περασμένη χρονιά.
Δε χρονοτριβώ,πάμε σε σύστημα με χινάρια...

ΠΡΟΤΑΣΗ:
ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5-6
209.ΒΙΛΕΜ-ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ Χ2 2,06
211.ΑΜΙΑΝ-ΧΑΒΡΗ Χ 2,90
212.ΑΝΖΕ-ΙΣΤΡ Χ 3.10
224.ΓΚΙΓΚΝΑΜΠ-ΜΕΤΣ Χ 2,90
227.ΝΤΕΡΙ-ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ Χ 3,35
233.ΜΟΝΑΡΚΑΣ-ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ Χ 3,10

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Foo Fighters καλύτεροι από ποτέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου