powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗ 9/6 by Malamadre



Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε.Από το ΚΨΜ η ενημέρωση ήταν περιορισμένη αλλά ένα ταμειάκι το κάναμε.
Καλοκαίρι και η Σκανδιναβία έχει την τιμητική της.Το παρελθόν στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα μας έχει διδάξει ότι υπάρχουν ομάδες-τραίνα που πολλές φορές ξεπροβάλλουν από το πουθενά και αξίζουν την εμπιστοσύνη μας μέχρι τέλους.
Η Φινλανδία βρίσκεται στην όγδοη αγωνιστική και αρχίζουν να βγαίνουν κάποια συμπεράσματα.Το τραίνο λέγεται Ίντερ Τουρκού αλλά το έχουν πάρει χαμπάρι και οι μπουκ,οπότε θα ψαχτούμε καλύτερα.
Πάμε να δούμε τα σημερινά κατά σειρά προτίμησης:
Πάντοβα πιστεύω ότι θα ανέβει κατηγορία και για να γίνει αυτό θα πρέπει αρχικά να κερδίσει τη Νοβάρα,που θα παίξει χωρίς τον πρώτο σκόρερ της,στο εντός έδρας ματς.Στη ρεβανς βλέπουμε...Πάμε με τους φορμαρισμένους να διπλασιάσουμε τα λεφτά μας...
-Πλέι οφ ανόδου και στην Ισπανία.Η Βαγιαδολίδ και η Έλτσε βρίσκονται σε καλή κατάσταση,πιστεύω ότι το ματς θα είναι μοιρασμένο,παρόμοιο με το χθεσινό στο Μπαλαίδος και η σκοπιμότητα θα επικρατήσει.Ισοπαλία πιθανώς...
-Ισοπαλία μυρίζει και το Πολωνία-Γαλλία.Δε χωράνε αναλύσεις σε φιλικά παιχνίδια αλλά η έδρα και η σοβαρότητα της Πολωνίας αντισταθμίζουν την ποιότητα και τον ενθουσιασμό των Γάλλων.
-Από Φινλανδία θα κρατήσω ακόμα ένα Χ.Αυτό της Χόνκα με την Ελσίνκι.Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πατήσουν σιγά σιγά τη κορυφή αλλά σε ένα γήπεδο που δεν κερδίζουν εδώ και χρόνια μπορούν να βολευτούν με το βαθμό.
Καλό και το όβερ στο Ίντερ Τουρκού-Χάκα,'Οπος και στο Ροβανιέμι-Τουρκού.

ΠΡΟΤΑΣΗ:
ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4
134.ΧΟΝΚΑ-ΕΛΣΙΝΚΙ Χ 3,20
135.ΠΑΝΤΟΒΑ-ΝΟΒΑΡΑ 1 2,00
136.ΠΟΛΩΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ Χ 3,10
137.ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΕΛΤΣΕ Χ 3,15

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Ο νέος Moby είναι αυτός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου