powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/4 By Malamadre


Καλημέρα αδέρφια.Εκτός του Τσάμπιονς Λιγκ τα πολλά ματς είναι μεταμεσονύκτια και η Λατινική Αμερική έχει την τιμητική της.Δεν προσφέρεται για σοβαρό ποντάρισμα η μέρα.Χαλαρά και ας δούμε τι κρατάμε.
-Όβερ στο Σάλκε-Ίντερ,δε νομίζω να χρειάζεται αιτιολόγηση.
-Άσσος στο Τότεναμ-Ρεάλ από το ημίχρονο και 4,30.Οι Άγγλοι από τη φύση τους τα δίνουν όλα και απέναντι σε μία Ρεάλ που έχει το μυαλό της μόνο στα 4 ματς με τη Μπάρτσα μέχρι το τέλος μπορεί να πάρει τη νίκη.Το σκεπτικό μου:Οι Ισπανοί έχουν και 5 βασικούς στο όριο καρτών και δε νομίζω να ρισκάρουν τη συμμετοχή τους στα μεγάλα ματς των ημιτελικών.Η Τότεναμ μπορεί να ελπίζει στο θαύμα μέχρι να δεχτεί γκολ και πιστεύω πως θα προηγηθεί.Το παραπάνω σενάριο νομίζω έχει αξία στο ποσοστό που προσφέρεται...
-Απο Αγγλία και Σκωτία δε βλέπω κάτι οπότε πάμε στα υπόλοιπα
-Δύο πιθανά όβερ στο Μεξικό είναι η Τολούκα και η Κερετάρο.Πιθανή βόμβα η Πατσούκα στο 4,00 και καλός άσσος η Σάντος Λαγκούνα.
-Από Λιμπερταδόρες αδιάφορα τα ματς,ίσως παίζεται ισοπαλία το Εστουδιάντες-Κρουζέιρο αφού η δεύτερη ψάχνει τη συνολική πρωτιά σε βαθμούς αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κερδίσεις σε μια τόσο καλή έδρα.
Οι αποδόσεις απέχουν πολύ αλλά δε βλέπω κάτι άλλο οπότε...
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4
133 ΤΟΤΕΝΑΜ-ΡΕΑΛ 1 ΗΜ- ΤΕΛ 4,30
141.ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ-ΠΟΥΕΜΠΛΑ 1 1,70
144.ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ-ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ Χ 3,25
148.ΚΕΡΕΤΑΡΟ-ΑΤΛΑΝΤΕ Over 1,80
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
I am psychedelic...
Carlos Puyol

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου