powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

PREMIER LEAGUE 22/1 και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ By Malamadre


Καλημέρα σε όλους.Πλήρης αγωνιστική κίνηση σήμερα και πάμε γρήγορα να δούμε τα ματς αφού κάποια ξεκινούν νωρίς.Να αναφέρω μόνο ότι η Χερέθ είναι απαράδεκτη και δεν μπόρεσε να βάλει ένα γκολ ενώ η αντίπαλος της έπαιζε με 9 παίκτες για μισή ώρα στερώντας μας το ταμείο!!!!!!!!
PREMIER LEAGUE
117.ΓΟΥΛΒΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Η Λίβερπουλ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις 3 αναμετρήσεις με νέο προπονητή αλλά θα το επιδιώξει και σήμερα.Πιστεύω ότι θα σκοράρει αλλά η Γουλβς δε θα της χαριστεί και θα μας οδηγήσουν σε ένα καλό όβερ.Γνωστές οι απουσίες και για τις δύο.

ΠΡΟΤΑΣΗ over

138.ΑΡΣΕΝΑΛ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ
Από πολύ καλή εμφάνιση προέρχεται η Άρσεναλ που βγάζει σοβαρότητα στο παιχνίδι της και θα καθαρίσει εύκολα και το σημερινό ματσάκι απέναντι στην κατά πολύ υποδυέστερη Γουίγκαν.Οι αποδόσεις είναι για κλάματα όμως και θα επιλέξω το όβερ που δίνει μια ψιλή παραπάνω.

ΠΡΟΤΑΣΗ over

139.ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ
Όσες φορές έχω παίξει την Έβερτον σε τόσο χαμηλή απόδοση δε δικαιώθηκα αλλά σήμερα πιστεύω ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.Οι ομάδες προέρχονται από αντιστρόφως ανάλογες πορείες και ας μην ξεχνάμε ότι η Γουεστ Χαμ έχει το μυαλό της και στον ημιτελικό κυπέλλου με την Μπέρμιγχαμ.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

140ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Αρκετές ομοιότητες με τα προηγούμενα 2 ματς αλλά εδώ οφείλουμε να λάβουμε υπ'όψιν ότι η Μπέρμιγχαμ δε σκοράρει στο Ολντ Τράφορντ την τελευταία δεκαετία και δε ν ομίζω να το πετύχει φέτος!

ΠΡΟΤΑΣΗ NG

141.ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Καλά,εδώ έχουμε την αλλοπρόσαλλη Μπλάκπουλ που δεν πιάνεται από πουθενά.Καλή ομάδα η Σάντερλαντ,αλλά έδωσε τον Μπεντ στην Άστον Βίλα και κατά τη γνώμη μου αποδυναμώθηκε αρκετά από την κίνηση αυτή.Το Χ δε θα χαλάσει κανέναν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

142:ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ
Μετά τον Κάρολ έχασε και τον Σμιθ η Νιουκαστλ που βρίσκει στο δρόμο της μία πλήρη και φορμαρισμένη Τότεναμ.Πολύ καλό το διπλό για μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει φέτος και η παρουσία της σε όλες τις διοργανώσεις μας επιτρέπει να την εμπιστευτούμε και πάλι.

ΠΡΟΤΑΣΗ:2

143.ΦΟΥΛΑΜ-ΣΤΟΟΥΚ
Έχει ανάγκη αυτό το τρίποντο η Φούλαμ και θεωρώ ότι μπορεί να το πάρει.Πολύ ανεβασμένη μετά τα Χριστούγεννα,έχει βρει ρυθμό και έχει το πάνω χέρι.Η Στόουκ αγωνιζόταν μεσοβδόμαδα αλλά μη σας ξεγελάει αυτό γιατί δε χρησιμοποίησε βασικούς.Το ματς πιστεύω ότι θα κριθεί στο γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

230.ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Η Σίτι διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και πάει με σπασμένα φρένα.Η Άστον Βίλα έκανε δύο πού καλές μεταγραφές(Μακούν.Μπεντ)που θα της δώσουν άλλη ποιότητα.Νομίζω ότι θα αποτελέσει πού καλή επιλογή για το δεύτερο γύρο αλλά σήμερα δεν μπορώ να κοντράρω το τρένο της Σίτι.Θα ρισκάρω με την ισοπαλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

280.ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Θα το πάρει το ματς η Μπλάκμπερν.Έχει καλή έδρα,εμφανίζεται ενισχυμένη από το μεταγραφικό παζάρι,κυρίως με τον Σάντα Κρουζ και το παιχνίδι είναι στα μέτρα της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

304.ΜΠΟΛΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ
Θα τα πούμε τη Δευτέρα γι αυτό το ματς.

Από τα υπόλοιπα χωρίς ανάλυση βλέπω:
Ασσοι:Βέστερλο
Ισοπαλίες:Γκροσέτο,Πάρμα
Διπλά:Μπέτις,Φίτεσε
over:Γουλβς,Καρταχενα,Μπαρτσελόνα Β,Ρόμα
Μπομπες:Ιρακ,Χέρεφορντ
Επίσης:πάοκ Χ ημίχρονο

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
ΤΕΤΡΑΔΑ
117.ΓΟΥΛΒΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ over 1,85
142:ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2 2,15
222.ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ over 1,90
237.ΒΕΣΤΕΡΛΟ-ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ 1 1,75

ΑΠΟΔΟΣΗ:13,2

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4
121.ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΙΡΑΚ 2 4,50
124.ΓΚΡΟΣΕΤΟ-ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ Χ 2,80
141.ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Χ 3,20
225.ΠΑΡΜΑ-ΚΑΤΑΝΙΑ Χ 3,10

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΑΣ
Από σήμερα θα ανεβάζω και τις προβλέψεις ενός φίλου από το εξωτερικό:
Για Σάββατο έχουμε 3 ισοπαλίες:
ΤΡΙΑΔΑ Schuldze
215.ΟΛΙΑΝΕΝΣΕ-ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ Χ 3,00
233.ΧΕΡΑΚΛΕΣ ΑΛΚΜΑΑΡ Χ 3,30
239.ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ Χ 3,20
ΑΠΟΔΟΣΗ 31,7
Καλά τα λέει το κομμάτι για την TV!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου