powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗ 25/1 By Malamadre


Γεια σας μάγκες.Χθες ενώ προβλέψαμε 6 σημεία καταφέραμε να επαληθευτούμε μόνο σε 3 επιλογές της πρότασης αφού δεν έκατσαν τα ημίχρονα.Ελπίζω κάποιοι να τα παίξατε απλά και να πληρωθήκατε καλά.Από την ίδια βάση λοιπόν ξεκινάμε και σήμερα αλλά θα είμαστε πιο συντηρητικοί αφού κύπελλα και μικρές Αγγλίες δεν προσφέρονται για ασφαλείς προβλέψεις.
Πάμε:
-Για το Ουζμπεκιστάν τα έχουμε πει από την αρχή.Πίστευα και πιστεύω ότι θα πάει τελικό.Η Αυστραλία θα έχανε και από το Ιρακ αν δε σπαταλούσε τις τεράστιες ευκαιρίες του,έπαιξε και παράταση,είναι και άρρωστος ο Κέιχιλ.Πάμε με 1Χ
-Η Σάλκε έχει αρχίσει την αντεπίθεσή της και θεωρώ ότι θα κερδίσει άνετα την κουρασμένη Νυρεμβέργη που έχει το μυαλό της στη σωτηρία.
-Χ2 σε Χέρεφορντ και Όλντρινχαμ για τους ίδιους λόγους.Απουσίες για τη δεύτερη και βρίσκει μπροστά της μία φορμαρισμένη Χέις.Η Χέρεφορντ έχει και το Σάββατο κύπελλο,ενώ έφυγε και ο βασικός της φορ.
-Άσσος στο Λιβόρνο.Η Πάντοβα έχει 25 γκολ στο πρωτάθλημα.2 παίκτες έχουν πετύχει τα 20 και απουσιάζουν!!!Και ένας ακόμα που έχει βάλει 1!Μεγάλη ευκαιρία για το καλό Λιβόρνο να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις

ΠΡΟΤΑΣΗ :
101.ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 1Χ ΔΕ 1,65
103.ΣΑΛΚΕ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1 1,50
122.ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ-ΜΟΡΚΑΜ Χ2 ΔΕ 1,45
131 ΟΛΝΤΡΙΓΧΑΜ-ΧΕΙΣ&ΓΙΝΤΙΝΓΚ Χ2 ΔΕ 1,48
133.ΛΙΒΟΡΝΟ-ΠΑΝΤΟΒΑ 1 1,85

ΑΠΟΔΟΣΗ:9,8

Στα της πρέμιερ βλέπω Χ στο Γουίγκαν Άστον Βίλα και διπλό τη Γιουνάιτεντ.
Επίσης όβερ τη Σουίντον.
Καλό ματς για τηλεθέαση το Παλέρμο-Πάρμα με αντίπαλους δύο από τους αγαπημένους μου παίκτες,Μίκολι και Τζιοβίνκο.
Καλή επιτυχία!!!
Πάμε χαλαρά με την κομματάρα σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου