powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/1 by Malamadre


Χαιρετώ τους πάντες.Λίγα πράγματα σήμερα,αλλά θα βγάλουμε κάποιες επιλογές.Χθες ήταν η σειρά της Τότεναμ μας στερήσει το ταμείο συνεχίζουμε όμως απτόητοι!!!
-Κίεβο και Τζένοα έχουν δώσει στο παρελθόν ρεσιτάλ αλληλοβοήθειας και σήμερα ίσως ο βαθμός που θα πάρουν να αποδειχθεί υπερπολύτιμος στη συνέχεια.
-Αν και η Γιούβε δεν εμπνέει εμπιστοσύνη,βρίσκει μία καλή ευκαιρία να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.Ο Αμαουρι μπορεί να δώσει απαντήσεις σε όσους ψάχνουν απεγνωσμένα επιθετικό,ενώ η Σαμπ ειχε μεσοβδόμαδα και 120 λεπτά παιχνιδιού επιπλέον!
-Άσος με ρίσκο για την Αλμερία που αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία δε νομίζω να βρει πολλές ευκαιρίες σαν τη σημερινή για νίκη στην έδρα της.Το θέμα είναι ότι δεν έχει την απαράδεκτη ομάδα που δείχνει η βαθμολογική της θέση.Αν δε νικήσει και τώρα...
Σαραγόσα έχει συγκεντρώσει επάνω της τεράστιο ποσοστό παιχνιδιού και δε νομίζω να το αξίζει.Η Κορούνια θα στήσει άμυνα-πούλμαν και μπορεί να τσιμπήσει το βαθμό!
-Καλό οβεράκι βλέπω στο Νουμάνθια-Σαλαμάνκα!Οι τελευταίες τους εμφανίσεις με πείθουν
-Ντέρμπι σε τιμές φαβορί 1,55 δε βλέπουμε συχνά αλλά η Άντερλεχτ πατάει πολύ πιο γερά από τη Σταντάρ που έχει πολλές απουσίες,στοιχεία που δε μας αφήνουν αδιάφορους
-Πολύ καλό αλλά μικρό το οβεράκι στο Βιγιαρεάλ-Σαραγόσα
Πιστεύω επίσης ότι θα βγει ένα διπλό από τα Λυών,Λεβερκούζεν και ένα Χ από τα Καβάλα,Πανσερραικός αλλά τα αφήνω στην άκρη.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΤΕΤΡΑΔΑ
281.ΑΛΜΕΡΙΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ 1 2,00
286.ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ-ΣΑΛΑΜΑΝΚΑ over 1,85
289.ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 1 1,55
298.ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ over 1,50

ΑΠΟΔΟΣΗ:8,6

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4
271.ΚΙΕΒΟ-ΤΖΕΝΟΑ Χ 2,85
274.ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 2,40
282.ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Χ 3,25
285.ΚΟΡΔΟΒΑ-ΧΙΡΟΝΑ Χ 3,10

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Για εκεί είμαστε μάγκες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου