powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/1 By Malamadre


Χαιρετώ τους μάχιμους αναγνώστες του betinstict.Πλήρες κουπόνι αυτό το Σ/Κ και τα προεόρτια αρχίζουν σήμερα που υπάρχουν κάποιες καλές επιλογές.Από χθες που είδα τις σημερινές αναμετρήσεις κόλλησα σε 2 σημεία.Ουζμπεκιστάν και Μπριζ.Η ειδησιογραφία με κάνει να τα πιστεύω ακόμα πιο πολύ.Πάμε να τα δούμε ένα ένα
-Οι μπουκ έριξαν τον άσσο του Ουζμπεκιστάν στο 1,70 αλλά και πάλι έχει αξία αφού και σοβαρές απουσίες θα έχει η Ιορδανία και η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη απ' ότι μας έχουν δείξει ως τώρα.Το Ουζμπεκιστάν το βλέπω να φτάνει και τελικό,αφού ο Ριβάλντο και το άφθονο χρήμα έχουν ανεβάσει πολύ το επίπεδο του αθλήματος στη χώρα και αυτό φαίνεται.
Μπριζ κοντράρεται με το μπατάκι της κατηγορίας την Έουπεν,την οποία δεν έχω καθόλου σε εκτίμηση.Παίζοντας σοβαρά πιστεύω ότι θα περάσει αέρας η Μπριζ παρά τις 2-3 απουσίες της.
Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα:
-Το Αμβούργο βρίσκει απέναντι του την αποδεκατισμένη άμυνα της Άιντραχτ που θα παραταχθεί με έναν πιτσιρικά και ένα μέσο στα μετόπισθεν.Όχι ότι δεν έχει και το Αμβούργο απουσίες μπροστά,αλλά οφείλει να κερδίσει το ματς και να προσπεράσει την αντίπαλό του.
-Από τη Β Γερμανίας βλέπω όβερ τις Ινγκολσταντ και Όσναμπρικ
Χερενφεν είναι πολύ ανεβασμένη και το 2,40 έχει αξία στην έδρα της πολύ καλής φέτος Ντεν Χάαγκ
Χερέθ δε χάνει σήμερα.Παράδοση-απουσίες και φόρμα οδηγούν εκεί.Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι η καλή παρουσία της Έλτσε στα εκτός όπου εμφανίζεται πολύ δεμένη και έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.Πάμε ρε Χοσε Μάρι...
-Τέλος στο Μεξικό πιστεύω ότι η Νεκάξα είναι τελειωμένη υπόθεση,θα υποβιβαστεί,αλλά τη μοναδική φορά που την κόντραρα πέρσι με αντίπαλο την πρωτοπόρο τότε,και παρακολούθησα το ματς κατέστρεψε το παιχνίδι,έμεινε με 9 αλλά το πήρε το Χ και δε μου πάει καρδιά να ρίξω ούτε λεπτό εκεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΤΕΤΡΑΔΑ
101.ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ-ΙΟΡΔΑΝΙΑ 1 1,70
106.ΟΥΠΕΝ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2 1,65
107.ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 1 1,50
112.ΧΕΡΕΘ-ΕΛΤΣΕ 1 1,95

ΑΠΟΔΟΣΗ 8,2

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.
Δυστυχώς τέτοιες συναυλίες δε θα δούμε προς τα εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου