powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/1 by Malamadre


Καλημέρα μάγκες.Δεν ξέρω σε πόσους αρέσει,αλλά εμένα έχει αρχίσει να μου τη δίνει λίγο αυτή η κατάσταση με τον ήλιο και τις περίεργες θερμοκρασίες,αλλά όλον τον κόσμο τέζα.
Πάμε να φτιάξουμε τη μέρα μας με λίγο μπαλίτσα.Τα πρακτορεία βέβαια είναι κλειστά αλλά όποιος ψάξει θα τη βρει την άκρη του.Ξεκινάω με Πρέμιερ.

140.ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες αφού από τη μία έχουμε μία ομάδα που μας έχει δείξει ότι παίζει καλή μπάλα,αλλά η φόρμα της είναι χάλι,και από την άλλη μία πιο μέτρια ομάδα που είναι όμως πολύ ανεβασμένη και έχει άγνοια κινδύνου.Γνώμη μου είναι ότι αν η Γουεστ Μπρομ παραταχθεί με Μουλούμπου και Οντεμβίγκι που είναι αμφίβολοι θα πάρει το τρίποντο άνετα.Υπάρχει και το έξτρα κίνητρο της άδικης ήττας του πρώτου γύρου,όταν και έπαιζε με 10 από το 10'!Πάμε με τους καλύτερους

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

141.ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΦΟΥΛΑΜ
Η Φούλαμ διανύει την καλύτερη περίοδο της στο πρωτάθλημα και κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.Παραδοσιακά σφιχτή εκτός έδρας,πιστεύω ότι θα μας δώσει το πέμπτο συνεχόμενο ισόπαλο αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.Αν ξεφύγει από εκεί τείνει στο διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ Χ

142ΜΑΝ.ΣΙΤΙ-ΓΟΥΛΒΣ
Τι να πω γι'αυτό το ματς?Να προτείνω σημείο του 1,20?Μπααααααα.Να αναφέρω απλά ότι θα λείψει ο Μπαλοτέλι για 1 μήνα και ότι το μόνο σημείο που έχει στοιχηματική αξία είναι το under sto 1,90.

ΠΡΟΤΑΣΗ:under

143.ΣΤΟΟΥΚ-ΜΠΟΛΤΟΝ
Και οι δύο έπαιξαν κύπελλο,η Στόουκ με πολλές αλλαγές,η Μπόλτον αναγκάστηκε τελικά να χρησιμοποιήσει όλα της τα όπλα.Παντού μπορεί να πάει το ματς αλλά μου φαίνεται ότι όπως συνηθίζουν θα είναι ισόπαλες στο ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ Χ ΗΜ

144.ΤΣΕΛΣΙ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Αρχίζει η αγωνιστική άνοδος των Λονδρέζων από σήμερα.Θα καθαρίσει το ματσάκι με συνοπτικές διαδικασίες.Και πάλι πρέπει να κοιτάξουμε πέρα από το 1,20 και πιο σοφό φαντάζει το NG στο 1,70 αφού η σοβαρή Τσέλσι δε θα απειληθεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ:NG

215.ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΑΡΣΕΝΑΛ
Υπ ατμόν εδώ και καιρό ο Αβραάμ Γκραντ προπονητής των Σφυριών,αλλά δεν παραδίνεται.Στο ντέρμπι του Λονδίνου λοιπόν θα βρει μια ελλιπή άμυνα της Άρσεναλ και πιστεύω ότι θα μας δώσουν ένα όμορφο G.

ΠΡΟΤΑΣΗ G

241.ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Άλλο ντέρμπι εδώ...Το τρίτο για φέτος αφού βρέθηκαν και στο Λιγκ καπ.Μιλάμε για μίσος.Σήμερα η Μπέρμιγχαμ έχει το πλεονέκτημα αφού λείπει από τη Βίλα ο πολύ καλός Άσλι Γιανγκ,παίζει στην έδρα της,έκανε μια καλή μεταγραφή(Μπέντλει από Τότεναμ)ενώ έχει και την ψυχολογία υπέρ τις από τις προηγούμενες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

242.ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ
Κι άλλο ντέρμπι....Χαμός.Εδώ όμως οι εκατέρωθεν απουσίες και η ασταθέστατη συμπεριφορά και των δύω δε με οδηγούν πουθενά.1Χ2

ΠΡΟΤΑΣΗ NO BET

256.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ
Ντέρμπι συνέχεια...Η αλλαγή προπονητή στη Λίβερπουλ δεν έφερε το διπλό ούτε στη Μπλάκπουλ αλλά σήμερα έφτασε η ώρα που θα μιλήσει το Άνφιλντ και στο 2,10 Λίβερπουλ εντός δύσκολα να ξαναβρούμε.Άγνωστη λέξη το διπλό την τελευταία δεκαετία...

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

266.ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Εδώ έχουμε την καλύτερη Τότεναμ με τη χειρότερη Μάντσεστερ εδώ και πολλά πολλά χρόνια.Η παράδοση δεν ευνοεί καθόλου αλλά η πληρέστατη σήμερα γηπεδούχος πιστεύω ότι δε θα βρει καλύτερη ευκαιρία να κερδίσει.Έχοντας παρακολουθήσει σχεδόν όλες τις αναμετρήσεις τους στο παρελθόν οι περισσότερες κρίθηκαν στην λεπτομέρεια.Αύριο μπορεί να είναι υπέρ των σπιρουνιών!

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

Πάμε παρακάτω:
Άσσοι:Ατρόμητος,Αμπερντιν,Αλμπινολέφε,Στουτγάρδη,Μπιλμπάο,Χιχόν
Χ:Γουίγκαν,Νταντί Γ,Ολ.Βόλου,
Διπλά:Γιορκ,ΚΠΡ
Επίσης Μονακό Χ2,Ινβερνες Χ2,Βαγιεκάνο και Σαλαμάνκα όβερ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:
ΤΕΤΡΑΔΑ:
140.ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ 1 1,70
201.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 1 1,60
206.ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ-ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ 1 2,05
210.ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΚΑΡΤΑΧΕΝΑ over 1,90

ΑΠΟΔΟΣΗ:10,6

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4-5
126.ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ-ΤΡΙΕΣΤΙΝΑ 1 1,90
141.ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΦΟΥΛΑΜ Χ 3,20
149.ΜΠΕΡΝΛΙ-ΚΠΡ 2 2,65
184.ΝΤΑΝΤΙ Γ.-ΧΑΡΤΣ Χ 3,25
217.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΑΟΚ Χ 3,00

Αυτά από μένα,καλή επιτυχία,αν σας αρέσει κάποιο άλλο από τα σημεία αντικαταστήστε το στις προτάσεις γιατί κι εγώ η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα στην επιλογή.
Τραγουδάκι για καφέ στο χειμωνιάτικο ήλιο...και μετά μπυρίτσα...και μετά....


3 σχόλια:

  1. I bet on west brom,
    Good luck my friend.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mpravo gia tin xthesini imera.
    Simera elpizo na stiriksis Sunderland sto derby misous ston agrio vorra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Ζακ ήμουν πολύ ζεστός για Σάντερλαντ,αλλά με φόβισαμ κάποια πράγματα και το άφησα στην άκρη.Λείπουν Γουέλμπεκ-Κάτερμολ που είναι αναντικατάστατοι.Επίσης έβγαλε το διπλό στη Βίλα και είναι και η Νιουκαστλ αλλοπρόσαλλη...Δεν πιάνεται από πουθενά.Ωστόσο σίγουρα τη θεωρώ φαβορί

    ΑπάντησηΔιαγραφή