powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

PREMIER LEAGUE


Καλημέρα σε όλους.Μετά από μια βδομάδα απραξίας λόγω ανωτέρας βίας πάμε να δούμε τα σημερινά ματσάκια της Premier με την ευχή να τα πάμε εξίσου καλά με τις άλλες φορές στις προβλέψεις μάς

233.ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ(16η)-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ(9η)
Πολύ φορμαρισμένη η Γουεστ Μπρομ,δεν πρέπει ωστόσο να παραγνωρίζουμε ότι το ματς είναι ντέρμπι αφού πιθανόν μία απόν τις δύο ομάδες να βγει πρώτη στον άτυπο συναγωνισμό μεταξύ των ομάδων από τα west midilands!Επίσης βλέποντας τα στατιστικά βλέπουμε μια τάση των δυο αντιπάλων να μένουν ισόπαλοι στο ημίχρονο,κάτι που ενισχύει την άποψη μου ότι το θα υπάρχει προσεκτική αντιμετώπιση του ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ Χ Ημίχρονο

234.ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ(20η)-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ(4η)
Η διαφορά στην ποιότητα είναι χαώδης,όπως και η βαθμολογική θέση,δεν παίζει όμως ο Τέβες και πιθανόν ούτε ο Αντεμπαγιόρ.Δε βλέπω να νικάει η Σίτι.Από τα άλλα δύο σημεία διαλέγω το πιθανό Χ ελπίζοντας να πέσουμε μέσα.

ΠΡΟΤΑΣΗ Χ

234,ΕΒΕΡΤΟΝ(15η)-ΓΟΥΙΓΚΑΝ(18η)
Αναξιόπιστη η Έβερτον για να την ακολουθήσουμε σε τέτοιες αποδόσεις του(πολύ πιθανού)άσσου.Προτιμώ το G αφού πιστεύω ότι η Γουίγκαν θα σκοράρει.

ΠΡΟΤΑΣΗ G

236.ΣΤΟΟΥΚ(10η)-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ(13η)
Πολύ δύσκολο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που τελευταία τα πάνε πολύ καλύτερα απο αυτό που δείχνουν οι θέσεις τους.Πιθανός άσσος αλλά επειδή βλέπω το ματς να λήγει με διαφορά 1 τέρματος βαριά πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ 2-3 ΓΚΟΛ

237.ΦΟΥΛΑΜ(17η)-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ(7η)
Και εδώ βλέπουμε μία περίπτωση που μία γηπεδούχος που καίγεται για βαθμούς αντιμετωπίζει μία φιλοξενούμενη που είναι σε μεγάλη φόρμα(κάπως όπως στο Βίλα παρκ).Εγώ λέω ότι θα πάρουν από ένα βαθμό και θα είναι και ευχαριστημένοι.

ΠΡΟΤΑΣΗ Χ

300 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ(12η)-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ(8η)
Εδώ πάμε με την πολύ καλή απόδοση του διπλού αφού αφενός η κακή ψυχολογική κατάσταση της Νιουκαστλ(απόλυση προπονητή) και αφετέρου η συνεχής ανοδική πορεία των κόκκινων μας οδηγούν προς τα εκεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ 2

342.ΓΟΥΛΒΣ(19η)-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ(14η)
Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που και πάλι η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας δίνει τόσο καλοπληρωμένα όβερ.ΠΑΜΕ ΓΟΥΛΒΣ!!!!!!!!!!!1

ΠΡΟΤΑΣΗ over

343.ΜΠΟΛΤΟΝ(6η)-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ(11η)
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί η Μπόλτον και με το ξεκίνημα αυτής της δεκαετίας να κάνει αυτό που δεν κατάφερε την προηγούμενη.Και δε νομίζω να τη βρούμε σε καλύτερη κατάσταση....

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

361.ΤΟΤΕΝΑΜ(5η)-ΤΣΕΛΣΙ(3η)
Μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου,όπου θα πάω με τα σπιρούνια για 3 λόγους:Σκοράρουν παντού ανεξαρτήτου αντιπάλου,έχουν νίκες απέναντι στην Τσέλσι την τελευταία πενταετία που ήταν και μεγαλύτερη η διαφορά ποιότητας μεταξύ των 2,η τιμή του άσσου είναι πολύ καλή,είναι και εκτός αποστολής ο Λάμπαρντ....θέλετε κι άλλα?

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

388.ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ(2η)-ΑΡΣΕΝΑΛ(1η)
Ντέρμπι κορυφής.Δευτεριάτικο.Δε βλέπω τίποτα καθαρά σήμερα γι αυτό το ματς.Απολαύστε το απλά και ψυχαγωγικά

ΠΡΟΤΑΣΗ NO BET

αυτά προς το παρόν,σε λίγο και οι προτάσεις για τα ματς του Σαββατοκύριακου από όλο το κουπόνι.
Να είστε καλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου