powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

PREMIER LEAGUE 18Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Γεια σας αλάνια.Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο νησί για το σαββατοκύριακο που έρχεται.
Η περασμένη αγωνιστική δεν ήταν η καλύτερη,αλλά δε νομίζω να επαναληφθεί κάτι τέτοιο ούτε κατά διάνοια.Λάβετε υπόψιν τον καιρό που χαλάει επικίνδυνα.

124.ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ (7Η)-ΜΠΟΛΤΟΝ(6Η)
Η γηπεδούχος έχει αρκετά προβλήματα απουσιών στην αμυντική της γραμμή,και η Μπόλτον δεν αποτελεί καθόλου εύκολο αντίπαλο.Και οι δύο θα παίξουν για τη νίκη.Δε βλέπω κάτι καθαρά,οπότε το αφήνω στην άκρη.Ένα σκοράκι 2-2 ίσως που δίνει και 14 φορές τα λεφτά σας!

ΠΡΟΤΑΣΗ:NO BET

141.ΑΡΣΕΝΑΛ(2Η)-ΣΤΟΟΥΚ(12Η)
Καλή ομάδα η Στόουκ,δε θα κλειστεί στο ματς κάτι που κάνει την εμφάνιση του over αρκετά πιθανή.Ο άσσος φυσικά δεν αξίζει στο 1,20

ΠΡΟΤΑΣΗ: over

142.ΓΟΥΙΓΚΑΝ(18Η)-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ(14Η)
Δυο βασικές απουσίες της Γουίγκαν με βάζουν σε σκέψεις.Και η Άστον Βίλα έχει προβλήματα βέβαια αλλά είναι μακροχρόνια και έχει μάθει να ζει με αυτά.Ωστόσο η κρισιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη,η γηπεδούχος κάθε άλλο παρά κακιά στα τελευταία ματς και το 2,55 δελεαστικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ:1

143.ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ(16Η)-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ(8Η)
Δε θεωρώ τη Νιουκαστλ ομάδα των Χ,,αλλά η επιστροφή των στόπερ της και το γεγονός ότι η Μπέρμιγχαμ δείχνει δυνατή και σφιχτή στην έδρα της με οδηγούν στο σημείο της ισοπαλίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

144.ΜΛΑΚΜΠΕΡΝ(13Η)-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ(20Η)
Πανηγύρι το παιχνίδι αυτό,Ένας προπονητής έφυγε(Άλαρνταις)για μη αγωνιστικούς λόγους και ένας μένει μέχρι να φύγει(Γκραντ)που το βλέπω να γίνεται σύντομα.Τέλος πάντων.Η Γουεστ Χαμ δε βλέπεται εκτός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: NG

225.ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ(9Η)-ΦΟΥΛΑΜ(17Η)
Απαράδεκτη η Φούλαμ το τελευταίο διάστημα οφείλει να συνέλθει,αλλά δύσκολα το βλέπω να γίνεται σ'αυτό το ματς.Ίσως επιστρέψει ο Τζέραρντ.Δεν αξίζει κάτι πέρα από το ρισκαδόρικο Χ ημίχρονο 1 τελικό.

ΠΡΟΤΑΣΗ:Χ-1

251.ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ(10Η)-ΓΟΥΛΒΣ(19Η)
Ναι μεν τοπικό ντέρμπι,φορμαρισμένες και οι δύο αλλά η Μπρομιτς πετάει φωτιές αυτόν τον καιρό,αδικείται από το προηγούμενο αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα καθαρίσει το ματς άνετα.Η πιο δυνατή επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ 1

264.ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ(11Η)-ΤΟΤΕΝΑΜ(5Η)
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την πολύ αξιόμαχη φέτος Μπλάκπουλ,βλέπω νίκη της Τότεναμ για το λόγο που έχω αρκετές φορές αναφέρει.Φέτος ανέβηκε επίπεδο,δείχνει σοβαρή,είναι φορμαρισμένη και έχει και επιστροφές.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

277.ΤΣΕΛΣΙ(4Η)-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ(1Η)
Η σοβαρή και πλήρης Τσέλσι δε χάνει αυτό το ματς.Νίκη και ισοβαθμία στη βαθμολογία μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου για τα δύο φαβορί.Έχουμε και επιστροφή Λάμπαρντ.....

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

302.ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ(3Η)-ΕΒΕΡΤΟΝ(15Η)
Με αίτηση δέχεται γκολ η αντίπαλος του Άρη στην έδρα της.Δε βλέπω να το πετυχαίνει κάποιος σύντομα.Στις 24 Φλεβάρη μακάρι...........

ΠΡΟΤΑΣΗ:NG

Αυτά τα ολίγα από μένα,πάμε γερά για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες.
Και αφού μιλάμε για Αγγλία η στήλη θα σας αφιερώνει κάθε βδομάδα από ένα αμιγώς ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ τραγούδι!!!Και με τι άλλο θα μπορούσαμε να αρχίσουμε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου