powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Προτασεις 1.Bundesliga 10-12 Δεκεμβρη 2010






Hannover 96
? - ? VfB Stuttgart

4 νικες στους 4 τελευταιους αγωνες εχει η ομαδα απο το Hannover. Στοχος της ειναι η εξοδος στην Ευρωπη και θελουν να το εξασφαλισουν οσο πιο νωρις γινεται, γι'αυτο θελουν να κανουν το 2 στα 2 πριν την χειμερινη διακοπη, αρχης γενομενης απο τον αγωνα κοντρα στην Stuttgart. Mohammed Abdellaoue[Ε] και Carlitos[Μ] επιστρεφουν αλλα δεν ειναι πληρως ετοιμοι και μαλλον δεν θα χρησιμοποιηθουν. Σημαντικη η απουσια του Μαροκινου στην αμυνα Karim Haggui[Α]. H Stuttgarg εχει διωξει τον προπονητη της και ο υπηρεσιακος Jan Keller δηλωνει οτι "πρεπει να δωσουμε μαχη για να αποφυγουμε τον υποβιβασμο" παρολα αυτα εχει εμπιστοσυνη στους παικτες του και βλεπει οτι "οι παίκτες είναι επιθετικοί και γεμάτη αποφασιστικοτητα, είμαι πεπεισμένος ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρεπει να παρουμε τους τρεις ποντους". Επιστρεφει ο Arthur Boka[Α] που μπορει να ξεκινισει κιολας, και ο Johan Audel[Μ] που θα ειναι στο παγκο.
Απουσιες:
Hannover 96:
Markus Miller[T], Karim Haggui[A], Konstantin Rausch[Α], Andreasen[M], Sofian[M], Sergio Pinto[Μ], DaMarcus Beasley[Μ], Stoppelkamp[E]

VfB Stuttgart:
Khalid Boulahrouz[A], Serdar Tasci[Α], Stefano Celozzi[Α], Daniel Didavi[Μ], Ciprian Marica[E]

Προταση 2





1.FC Köln ? - ? Eintracht Frankfurt
Στην Köln αγωνιζονται να γλιτωσουν την πτωση αλλα αυτο φανταζει πολυ δυσκολο. Παρολα αυτα ειναι ομαδα που παλευει ολα τα παιχνιδια της το ιδιο θα κανουν και τωρα. Απο την αλλη ο προπονητης της Eintracht, Michael Skibbe, δηλωσε οτι θα ειναι δησκολο παιχνιδι και οτι "Ο στοχος μας ειναι σαφης: Θελουμε να παρουμε τουλαχιστον ενα βαθμο!".
Απουσιες:
1.FC Köln: Kevin Pezzoni[M] και Daniel Brosinski[M] αμφιβολοι
Eintracht Frankfurt:
Oka Nikolov[Τ], Marco Russ[Α], Alexander Meier[Μ]

Προταση Χ




FC Bayern Munich ? - ? FC St. Pauli
Τα εχουμε πει για την Bayern, θελει να μειωσει οσο το δινατον περισσοτερο τη διαφορα απο τη κορυφη για να εξαντλησει της ελπιδες της για πρωταθλημα. Απενατι στην Sankt Pauli δεν θα εχει ιδιαιτερο προβλημα προβλημα για να παρει τη νικη μετα και την καλη εμφανιση στο Champions League μεσα στο Allianz Arena! Eχει γριπη ο Gomez[E]. Η St. Pauli απο την αλλη θα παιξει για να αποδειξει οτι δικαιως βρισκεται στην Bundesliga αυτη τη σεζον. Επιπλεον μια νικη απενατι στους Βαυαρους παντα αποτελουσε κινητρο. Για την St.Pauli επιστρεφει ο Markus Thorandt[Α], αλλα μαλλον οχι βασικος.
Απουσιες:
FC Bayern Munich: Holger Bastuber[A], Danijel Pranjic[M], Arjien Robben[E], Ivica Olic[E]
, Mario Gomez[E]
FC St. Pauli: Davidson Drobo-Ampem[Α]
Προταση 1





Hamburger SV ? - ? Bayer 04 Leverkusen
"Eχουμε προετοιμαστει καταλληλα για να δωσουμε την πρωτη εκτος εδρας ηττα στην Leverkusen" δηλωσε ο προπονητης της HSV, Armin Veh. Στα καλα νεα οτι επιστρεφει στη βασικη 11αδα ο Collin Benjamin[A] και ετσι η ομαδα αρχισει να δενει πισω. Ο Aogo[A] εδωσε συνθημα για μια βρωμικη νικη που την εχουν πολυ αναγκη. Για την Leverkusen επιστρεφει στις προπονησεις μετα απο περιπου εναμιση μηνα ο επιθετικος Stefan Kießling[E] αλλα ειναι αμφιβολη η συμμετοχη του. Δεν εχουν ιδιαιτερα προβληματα και θελουν να κλεισουν τον πρωτο γυρο με δυο νικες αλλα στην εδρα της HSV θα τα βρουν δυσκολα. Εχουν δειξει ασταθεια στο παιχνιδι τους (3-2 την Köln).
Απουσιες:
Hamburger SV: Mathijsen [Α], Diekmeier [Α], Jansen [Α], Stepanek [Α], Kacar [Μ], Castelen [Μ], Mladen Petric[E]
Bayer 04 Leverkusen:
Stefan Kießling[Ε] αμφιβολος, μακροχρονια Michael Ballack[M]

Προταση 1







TSG 1899 Hoffenheim ? - ? 1.FC Nurnberg
Με το μυαλο μονο στους τρεις βαθμους κινουνται ολοι στη Hoffenheim. Θελουν να επιστρεψουν στις νικες και η Nurnberg ειναι οτι πρεπει γι'αυτο, αλλα ο προπονητης αφιστα την προσοχη στην αμυνα. Η Nurnberg εχει την 3η χειροτερη επιθεση μεχρι τωρα στη σεζον αλλα ο προπονητης της κατευθυνεται επιθετικα σε αυτο το παιχνιδι: "Τεσσερις ηττες ειναι φυσικά δυσάρεστο. Αλλα με τη Hoffenheim, ειναι ενα νεο παιχνιδι και μια νεα ευκαιρια να παρουμε τρεις βαθμους"! Θα λειπει στην αμυνα ο βασικος Javier Pinola[Α]. Δυσκολα θα παρει θετικο αποτελεσμα στο Hoffenheim.
Απουσιες:
SG 1899 Hoffenheim:
Jens Grahl[T], Isaac Vorsah[Α],Tobias Weis[Μ] και οι μακροχρονια Tom Starke[Τ], Josip Simunic[Α], Manuel Gulde[Α], Chinedu Obasi[Ε]
1.FC Nurnberg: Nilsson[A], Javier Pinola[Α] μακροχρονια Albert Bunjaku[Ε]

Προταση 1



1.FC Kaiserslautern ? - ? VfL Wolfsburg
Mετα απο πολυ καιρο ξανασυνατιουνται οι δυο ομαδες Απογοητευση υπαρχει στην Kaiserslautern μετα την ηττα απο την St.Pauli αλλα ο προπονητης της προσπαθει να μην μεινει σε αυτο και η ομαδα να δειξει και παλι το προσωπο των προηγουμενων παιχνιδιων. Σημαντικη απουσια αυτη του Lakic[A] που συγκεντωσε 5 κιτρινες, ομως επιστρεφουν οι Πετσος[Α] και Rodnei[A]. Ειναι δυσκολο παιχνιδι για την Kaiserslautern και θα προσπαθησει να εκμεταλλευτει την φανατικη εδρα της. Απο την αλλη σε πέντε συνολικά επισκέψεις στο «Betzenberg», οι «λύκοι» ποτέ δεν κατάφεραν μια νικη παρα μονο ισοπαλιες και ηττες. "Περιμενω μια πραγματικη μαχη, η Kaiserslautern ειναι πολυ ισχυρη στην εδρα της, εαν δεν τα δωσουμε ολα, θα εχουμε προβληματα» προειδοποίησε ο προπονητης της Wolfsburg. Ο Arne Friedrich[Α] επιστρεφει στις προπονησεις αλλα δεν ειναι πληρως ετοιμος ακομα.
Απουσιες:
1.FC Kaiserslautern: μακροχρόνια Jan Simunek[A]
VfL Wolfsburg: Arne Friedrich[Α], Fabian Johnson[M], Josue[Μ], Grafite[Ε], αμφιβολος ο Mario Mandzukic[Ε]
Προταση Χ2 under



Borussia Dortmund ? - ? Werder Bremen

Η Dortmund ειναι ηδη πρωταθλητρια φθινοπωρου και θελει να συνεχισει μεχρι το τελος. Η αποτελει γι' αυτην εναν οχι τοσο ευκολο αντιπαλο. Επιστρεφει ο Lukas Barrios[E] αλλα η συμετοχη του ειναι αμφιβολη. Η Werder απο την αλλη αποτελει την 2η χειροτερη αμυνα του πρωταθληματος. Παρ' ολα αυτα η ομαδα επικρατει θετικο κλιμα μετα τα τελευταια 8ετικα αποτελεσματα σε Bundesliga και Champions League. Ακομα επιστρεφει ο Claudio Pizzaro[E] που θα βοηθησει πολυ επιθετικα, και ο Lennart Thy[E]. Ειναι απο τις λιγεσ ομαδες που ισως κοπσουν βαθμους απο την Dortmund. Μονο τρεις απο τους 84 αγώνες εχουν ληξει με λευκη ισοπαλια τα τελευταία δέκα χρόνια.
Απουσιες:
Werder Bremen: Boenisch[A], Naldo[A], Wesley[M], Borowski[M], Hugo Almeida[E], αμφιβολοι ειναι οι Sebastian Prödl και Marco Arnautovic[E]
Borussia Dortmund: μακροχρονιοι Kehl[M], Kringe[M] και Owomoyela[A] που επιστρεφει Γεναρη

Προταση 1Χ GG




SC Freiburg ? - ? Borussia Mönchengladbach
Πολυ ευχαριστημενος ειναι ο προποονητης της Freiburg, μετα τη νικη επι της Hamburger SV. Οχι μονο για την νικη αλλα και για το πολυ ωριμο συστημα παιχνιδιου, την τακτικη πειθαρχια, τη καλη οργανωση και το παθος. Τα ιδια χαρακτηριστικα περιμενει να δειξουν και κοντρα στην Gladbach, προειδοποιωντας ομως οτι περιμενει ενα ανταγωνιστικο και σκληρο παιχνιδι απο την Gladbach, "θα ειναι ενα παιχνιδι αναμονης που θα κριθει στις λεπτομέρειες, πρεπει να τα δωσοyμε ολα" ειπε. Heiko Butscher[Α], Johannes Flum[M] και Jonathan Jäger[M] και ο πολυ σημαντικος Jan Rosenthal[Μ] επιστρεφουν. H ομαδα της Gladbach ειναι σε πολυ δθσκολη κατασταση και για να μην υποβιβαστει χρειαζονται θαυματα. Σε τετοια ελπιζουν και θα κατεβουν να αγωνιστουν με πολλες ελλειψεις σε αμυνα και επιθεση. Στα θετικα νεα οτι επιστρεφει ο Roel Brouwers[A].
Απουσιες:
SC Freiburg: Simon Pouplin[T], Pavel Krmas[A], Tommy Bechmann[Ε], Ömer Toprak[Α], Kisho Yano[E], αμφιβολος ο Makiadi[M]Borussia Mönchengladbach: Logan Bailly[T], Dante[A], Jean-Sébastien Jaurès[A], Tony Jantschke[A], Christian Dorda[A], Bamba Anderson[A], Marcel Meeuwis[M]
Προταση 1




1.FSV Mainz 05 ? - ? FC Schalke 04

Εχασε απο την Eintracht την προηγουμενη αγωνιστικη η Mainz δειχνοντας τρωτη. Εχει σημαντικες ελλειψεις στην αμυνα που την κανουν ακομα πιο ευαλωτη. Στην Mainz ξερουν οτι δεν θα ειναι ευκολο να νικησουν. Επιστρεφουν οι Marco Caligiuri [M] και Eugen Polanski[M]. H Schalke απο την αλλη μεσοβδομαδα νικησε στο Champions League ενω την προηγουμενη αγωνιστικη νικησε και την Bayern. Δειχνει να βρισκεται σε καλη κατασταση και να αποκτα συνοχη στο παιχνιδι της. Σχεδον πληρης η ομαδα του Felix Magath, αλλα ο ιδιος προειδοποιει "Δεν πρεπει να επιτρεψουμε στους εαυτους μας να κανουν λαθη". Πανε για τη νικη αλλα θα ειναι ευχαριστημενοι και με το Χ οπως δηλωσε στην συνεντευξη ο ιδιος.
Απουσιες:
1.FSV Mainz 05: Toni Tapacovic[T], Bo Svensson[A]
FC Schalke 04: Christian Pander[A]
Προταση 2



Καλη τυχη και το νου σας!
Εχουμε αγωνες στο δρομο!
Να ειστε εκει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου