powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Προτασεις 1.Bundesliga 3-5 Δεκεμβρη 2010









FC St. Pauli ? - ? 1.FC Kaiserslautern
Οι δυο ομαδες γνωριζονται απο την 2η κατηγορια(Zweiteliga). H Sankt Pauli θα προσπαθησει να εκμεταλευτει την φανταστικη της εδρα και τους εξερετικους φιλαθλους της, για να ξεπερασει την δυσκολια που εχει στο σκοραρισμα! Επιστρεφει ο Daude στη αμυνα και ισως χρησιμοποιηθει. Τις τελευταιες μερες χιονιζει στο Hamburg αλλα οι υπευθυνοι του γηπεδου θα το εχουν ετοιμο! Οι κοκκινοι διαβολοι απο την αλλη ξερουν τη θα συναντησουν στο Millerntor(γηπεδο St. Pauli) και ο προπονητης τους εφιστα προσοχη και σεβασμο!
Απουσιες:
FC St. Pauli: Markus Thorandt[A]

1.FC Kaiserslautern: Θανος Πετσος[Α], και μακροχρόνια απόντες Rodnei[A], Jan Simunek[A]

Προταση: Χ1





Eintracht Frankfurt ? - ? 1.FSV Mainz 05
Καυτο ντερμπι στην παγωνια!
"Θα χρειαστουμε και 12ο παικτη για να κερδισουμε" ειπε ο προπονητης της Eintracht καλωντας τους φιλαθλους να τους υποστηριξουν! Εχει προβληματα στην αμυνα με απουσιες αλλα θα παει για την νικη. Στη Mainz περιμενουν ενα δυνατο παιχνιδι πανε προετοιμασμενοι και θελουν να κανουν το 3 στα 3 στα τελευταια παιχνιδια.
Απουσιες:
Eintracht Frankfurt: Maik Franz[A], Chris[A], Benjamin Köhler[M]
1.FSV Mainz 05: Toni Tapacovic[T], Bo Svensson[A], αμφιβολος ο Marco Caligiuri [M]

Προταση Χ2 GG





SC Freiburg ? - ? Hamburger SV
Η ομαδα της Freiburg μετα τα ατυχη αποτελεσματα θελει να δειξει οτι αξιζει κατι. Ο προπονητης της εδωσε οδηγιες για μεγιστη προσοχη ωστε να επιτευχθει ενα θετικο αποτελεσμα. Επιστρεφουν στις προπονησεις Heiko Butscher[A], Johannes Flum[M] που δινουν λυσεις στον προπονητη της Freiburg και Jonathan Jäger[M] που ομως δεν ειναι ετοιμος για να παιξει. Για την HSV επιστρεφουν ο σημαντικοτατος Aogo[A], Guy Demel[A] και Collin Benjamin[Α] και ισως ξεκινησουν βασικοι. Η ομαδα θα στηθει οπως στα προηγουμενα παιχνιδια με στοχο την νικη για να την φερει πιο κοντα στις θεσεις που οδηγουν στη εξοδοσ την Ευρωπη. Σημαντικο: ο μικροτραυματισμος του Mladen Petric[E] που τον κανει αμφιβολο.
Απουσιες:
SC Freiburg: Simon Pouplin[T], Pavel Krmas[A], Tommy Bechmann[Ε], Jan Rosenthal[Μ] και Ömer Toprak[Α] δεν προπονηθηκαν
και δεν ειναι ετοιμοι
Hamburger SV: Mathijsen [Α], Diekmeier [Α], Jansen [Α], Stepanek [Α], Kacar [Μ], Castelen [Μ], αμβιφολος Mladen Petric[E]

Προταση
2






Borussia Mönchengladbach ? - ? Hannover 96
H Gladbach θα προσπαθησει να εξαντλησει oτι ελπιδες εχει για να αποφυγει τον υποβιβασμο. και να σημειωσει την πρωτη της νικη εντος εδρας. Θα αγωνιστει με ιδια 11αδα καθως η ομαδα ταλαιπωρειται απο τα ιδια προβληματα. Επιστρεφει ο αμυντικος Jan-Ingwer Callsen-Bracker[A]. Μια πολυ καλη ευκαιρια να εδραιωθει στις θεσεις που οδηγουν στην Ευρωπη εχει το Hannover. Δεν θα υποτιμησει τον αντιπαλο και εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες για νικη!
Απουσιες:
Borussia Mönchengladbach: Logan Bailly[T], Roel Brouwers[A], Dante[A], Jean-Sébastien Jaurès[A], Tony Jantschke[A], Christian Dorda[A], Marcel Meeuwis[M]
Hannover 96: Markus Miller[T], Haggui[A], Andreasen[M], Carlitos[M], Sofian[M], Stoppelkamp[E], Mohammed Abdellaoue[E]
Προταση 2 over





VfB Stuttgart ? - ? TSG 1899 Hoffenheim
Μετα και απο μια ευρωπαικη ηττα(εκτος απο την Bundesliga το προηγουμενο Σαββατο) η Stuttgart θα παιξει για να ανακτησει το ηθικο της! Σημαντικος απων ο Marica[E] που δεχτηκε κοκκινη και θα λειψει για 3 αγωνιστικες! Eπεστρεψαν οι Serdar Tasci[Α] και Stefano Celozzi[Α] αλλα δεν θεωρουνται 100% ετοιμοι. Στη Hoffenheim γνωριζουν την δυσχερη κατασταση της Stuttgarτ και θα προσπαθησουν να κλεψουν την νικη. "Δεν θα ειναι ενα ομορφο παιχνιδι, οχι μονο εξαιτιας των καιρικων συνθηκων" δηλωσε ο αμυντικος Andreas Beck δειχνοντας τον τροπο για τη νικη.
Απουσιες:
VfB Stuttgart: Khalid Boulahrouz[A], Johan Audel[M], Marica[E]
SG 1899 Hoffenheim: οι μακροχρονια Tom Starke[Τ], Josip Simunic[Α], Manuel Gulde[Α], Chinedu Obasi[Ε]

Προταση 1X GG




VfL Wolfsburg
? - ? Werder Bremen
Απεγνωσμενα θελουν τους 3 βαθμους οι Λυκοι της Wolfsburg για να διωξουν την δυσαρεσκεια απο τις ταξεις τους! Πληγη αποτελει ο τραυματισμος του Grafite[Ε] που μενει οριστικα εκτος. Στα καλα νεα επιστρεφει ο Arne Friedrich[A] στην αμυνα και μαλλον βασικος. Στο στρατοπεδο της Werder αγωνιστικα βρισκονται σε καλη κατασταση, ενω επιστρεφουν οι τραυματιες Daniel Jensen[Μ], Marko Arnautovic[Α] και Felix Wiedwald[Τ] και ο τιμωριμενος Philipp Barfrede[Μ]. Θα προσπαθησει να συνεχισει με μια ακομα νικη αλλα σε επτα εκτος εδρας παιχνιδια φετος εχει μονο μια νικη. Δυσκολα τα πραγματα για την Bremen. Παραδοσιακα μπαινουν πολλα γκολ!
Απουσιες:
Werder Bremen: Boenisch[A], Naldo[A], Daniel Jensen[M], Torsten Frings[M], Wesley[M], Borowski[M], Hugo Almeida[E], αμφιβολος ο Claudio Pizarro[E]
VfL Wolfsburg: Fabian Johnson[M], Grafite[Ε]

Προταση 1 over





FC Schalke 04 ? - ? FC Bayern Munich
Με ψυχολογια, προσηλωση προσοχη και χωρις υποτιμηση βλεπουν το επομενο παιχνιδι στο Gelsenkirchen. "Οι ομαδες που αντιμετωπιζουν προβληματα ειναι συχνα οι πιο επικινδυνες αντιπαλοι" προειδοποιησε τους παικτες του ο Uli Hoeneß. Στα καλα νεα και ο Klose[E] που επεστρεψε. Εχουν πεταξει πολλους ποντους εκτος εδρας και δεν ειναι διαθετημενη να το ξανακανουν. μονος στοχος τους να κερδιζουν οσα περισσοτερα παιχνιδια μπορουν προκειμένου να μην χάσουν την επαφή με τις ομάδες στην κορυφή της βαθμολογίας. O Felix Magath απο την αντιπαλη πλευρα εχει μια ομαδα με σκαμπανεβασματα. Γνωριζει της αδυναμιες της Bayern και ελπιζει οτι οι παικτες του θα εκμεταλευτουν την εδρα τους και θα δειξουν το καλο τους εαυτο. Επεστρεψαν οι Christian Pander[Α] και Levan Kenia[Μ].
Απουσιες:
FC Schalke 04: Sarpei[Α], Hoogland[Α], Christoph Moritz[Μ]
FC Bayern Munich: Bastuber[A], Robben[E], Olic[E]
Προταση Χ2 GG





Bayer 04 Leverkusen ? - ? 1.FC Köln
Πανετοιμη να επιστρεψει στις νικες και στο πρωταθλημα ειναι η Lεverkusen οπως εδειξε μεσοβδομαδα με την νικη της στο Rosenborg. To μοναδικο προβλημα με τον Réne Adler μεσοβδομαδα, ξεπεραστηκε και θα ειναι ετοιμος για τον αγωνα της Κυριακης.
Πολλα τα προβληματα στη Köln. Αλλαξε προπονητη, διεργασιες πραγματοποιουνται στη διοικηση και το κλιμα δεν ειναι το καλυτερο. Θα πρεπει να παλεψουν σκληρα για να αποφυγουν τον υποβιβασμό. 14 χρονια εχει να νικησει μεσα στο Leverkusen και δυσκολο να το κανει φετος.
Απουσιες:

Bayer 04 Leverkusen:
Stefan Kießling[Ε], μακροχρονια Michael Ballack[M]

1.FC Köln: πληρης

Προταση 1





1.FC Nurnberg ? - ? Borussia Dortmund
H Nurneberg θα κυνηγησει να κανει την εκπληξη και να κοψει βαθμους στην πρωτοπορο του Γερμανικου πρωταθληματος. Επιστρεφει ο Pinola[A] που εξετισε την ποινη του και οι Vidosic[M], Judt[M]. H Dortmund θα βγει για να κανει το παιχνιδι της οπως πολυ καλα ξερει και δεν θα ειναι τοσο κουρασμενοι απο το μεσοβδομαδο ευκολο ματς για το Europa League (UEFA). Δυσκολα να κανει η ζημια η Nurnberg
Απουσιες:
1.FC Nurnberg: Nilsson[A], Mike Frantz[Ε] μακροχρονια Albert Bunjaku[Ε]

Borussia Dortmund: μακροχρονιοι Kehl και Kringe και ο Owomoyela που επιστρεφει Γεναρη

Προταση 2


8/14

Καλή τύχη και να θυμάστε:
ο μόνος αγώνας που είναι χαμένος, είναι αυτός που δεν δίνεται!
Όλοι στους δρόμους!

2 σχόλια: